Vedeževanje

Vedeževanje in jasnovidnost – Kaj to pomeni?

Kakšna je razlika med jasnovidnostjo in branjem iz tarot kart, ali kot se to najpogosteje poimenuje, vedeževanje iz kart?

Kaj pravzaprav so karte za vedeževanje?

Tarot karte za vedeževanje so portal v svet, kjer se vse ve. To je svet, kjer je zapisana preteklost, sedanjost in prihodnost. Tam, kjer čas ne igra nobene vloge več.

Tudi sama tu pa tam za vedeževanje posežem po tarot kartah. Tarot mi precej pomaga pri odpiranju intuitivnega kanala. Simbolika tarot kart sproži slike, ki prikazujejo razvoj dogodkov, čustva in energije, ki krožijo okoli in skozi tistega, ki sprašuje.

Če bi se tudi sami vsaj za trenutek poglobili v tarot karte, bi najverjetneje tudi sami začutili to, kar vam govorim.

Vedeževanje in svet tarot kart se ne zaključita na telefonski liniji 090.

S tarotom za vedeževanje so se ukvarjali skorajda vsi, ki so pred časom nekaj pomenili. Če omenim samo Junga, ki je celo knjigo napisal o arhetipih tarota.

Nikar ne podcenjujte vedeževanje s tarot kartami, saj bi bili presenečeni nad tem kako kompleksen je lahko uvid v prihodnost.

Naj vam povem, da se mi zelo pogosto dogaja, da še preden dvignem telefon, začutim tarot karto, ki mi švigne v misli. Tega sicer ljudem, ki so na drugi strani linije, ne govorim. To je vodilo meni, da se lažje orientiram. Saj veste kako to gre ….. ljudje povejo samo tisto, kar jim ustreza tisti trenutek. Sama pa gledam na situacijo iz precej bolj neobremenjene pozicije, zato je zame zelo važno, da poznam celotno situacijo.

Seveda pa tarot karte za vedeževanje niso pripomoček, ki se ga najpogosteje poslužujem. Zelo pomembni so znaki, ki jih dobim iz okolice, iz narave, iz tišine in podobno.

Tudi sami se ta trenutek ozrite po okolici. Kaj vidite? Morda drevo, ki se upira vetru? Kaj vam to pove? Morda vidite plakat, na katerem piše, da ste zmagovalci? Pa je to res? Ste na zmagovalni poti, vi pa tega sploh ne veste? Vam je poštar prinesel kup reklam, med njimi pa ste zagledali napis “vaš trud bo poplačan”? Kaj vam pa to pove?

Vse to so opozorila, navodila, pohvale in vodila, na katere vas vedno znova napelje Vesolje.

Prebudite intuicijo v sebi, pa naj si bo to s pomočjo intuicije, intuitivnega vedeževanja s tarot kartami za vedeževanje ali kako drugače.

Možnosti je veliko.

Če mislite, da vedeževanje ni za vas, potem se osredotočite samo na intuicijske zaznave.

Sicer pa lahko vedeževanje uporabljate na več načinov in z veliko različnimi pripomočki. Vedeževanje je izraz za vse, kar je v povezavi z napovedovanjem prihodnosti.


Strošek klica na številko 0906648 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 1,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min.  Ponudnik storitve je Gevion d.o.o.