Mesečni horoskop Riba za April 2015

By | 19/03/2015

Horoskop Riba
V tem mesecu vas bo obkrožalo kar nekaj »dobronamernih ljudi«. Vsi bodo imeli za Vas pripravljene »najboljše in najpametnejše nasvete«.

Vi pa boste Povsem Zmedeni in Izgubljeni. Vsem bi radi ustregli, Nikomur se ne želite zameriti, istočasno pa si najbolj želite, da bi lahko Sami Odločali o Svojem življenju in Sami Sprejeli Svojo Lastno Odločitev.

Vznemirjalo vas bo na kakšen način se Postaviti Zase in istočasno Ne Prizadeti vseh, ki vam delijo Nasvete. Ali Bolje, Kako jih ne Ujeziti.

Ena oseba z močno izraženo moško energijo vas bo na določeni točki kar prestrašila, saj bo delovala preveč Ukazovalno, ženska energija vam bo na vsak način hotela stvari prikazati iz stališča materinskega zornega kota, kar bo na Vas sicer naredilo močan Vtis, pa vseeno še vedno boste Želeli, da bi odločitev vendarle sprejeli sami po svoji Volji.

Prisotna pa bo še tretja oseba, ki bo na vse skupaj imela čisto svoj pogled. Le ta pa vas bo dobesedno Odbijal, saj bo šlo za Vsiljevanje tuje Volje kaj »Morate« narediti.

Na koncu bo vse skupaj izpadlo kot neokusna humoreska, Vi pa brez Odločitve.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja