Mesečni horoskop Strelec za April 2015

By | 19/03/2015

Horoskop Strelec
Preprosto niste kos vsemu kar se v tem obdobju dogaja v vašem življenju.

In to se je začelo poznati. Ne le v vaši notranjosti, ampak zelo očitno tudi na vašem zunanjem videzu. Da se vam dogajajo velike življenske spremembe in prelomnice ne morete več skrivati.

Še manj pa to, kako zelo vas je strah teh novih poti. Sami Vase nimate dovolj Zaupanja in Vere. Vse preveč Premišljujete in Vse Preveč se Obremenjujete dobesedno z Vsako še tako majhno in nepomembno zadevo.

Seveda se temu primerno tudi kopičijo stresne situacije in strahovi, ki vas že tako močno dušijo, da se lomite in pokate po vseh šivih. Iskreno Vam svetujem, da s tem početjem takoj Prenehate, kajti to se lahko za vas zelo slabo konča.

Ne samo, da boste Izgubili to, kar ste Pridobili. Zaradi tega svojega, na trenutke resnično že kar histeričnega obnašanja boste kaj kmalu ostali čisto Sami. Nikogar namreč ni volja prenašati vse te Vaše izbruhe in Izpade, ki si jih dovoljujete.

Vzemite se v roke. Zberite se in si vzemite Čas. In to je vse kar ta hip potrebujete. Čas, da se Zberete in začnete spet Uravnoteženo delovati.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja