Letni horoskop Bik 2016

By | 25/05/2015

Letni horoskop Bik za leto 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Letni horoskop Bik JANUAR 2016

Prvi dnevi novega leta bodo precej stresni, saj se boste morali že v samem začetku soočati z zadevami, ki se vlečejo še iz preteklosti. Malo ste »zaspali« in pozabili na to, kar vas bo zdaj »ujelo«. Potrebno bo rešiti in uskladiti zadeve, da se iz tega ne bi izcimilo še več neprijetnosti. Je pa dobro, da si vzamete dovolj časa za razmislek, kajti če boste kar »butnili« in se z besom lotili reševanja, si ne boste naredili usluge. Lahko se zgodi, da bi se zaradi svoje samovšečnosti še bolj zapletli in vse skupaj speljali na napačno pot. Torej ohranite mirno kri.

Letni horoskop Bik FEBRUAR 2016

Še v drugem mesecu boste razreševali zadeve iz začetka leta, ampak na srečo le v prvih dneh meseca. Kajti zadeve se bodo počasi umirile in vaše življenje se bo končno vrnilo v ustaljene tirnice. Je pa res, da boste občutili veliko pomanjkanje energije in utrujenost, ki bo prisotna prav zaradi januarskih dogodkov. Potrebno bo poskrbeti za sebe, sicer bi vas znala ujeti kakšna zdravstvena težava, ki pa bi se jo lahko precej težko otresli. Proti koncu meseca pa se boste spet Dvignili in pokazali svojo Moč in Bikovsko naravo.

Letni horoskop Bik MAREC 2016

Tu se vam pa obeta kar lep začetek meseca. Zna biti celo, da boste izkazovali celo svoja čustva in se razdajali v ljubezni. A kaj, ko to ne bo dolgega veka. Pri vas človek resnično dobi občutek, kot da se sramujete ali pa bojite lastnih občutij in izkazovanja čustev. In spet se boste kazali v svoji »bojni pozi«. Kaj pa če se končno malo povprašate »proti komu se pa sploh Borim? Proti Sebi? In Zakaj to Počnem?« Potem pa Poiščite Odgovore in prisluhnite Sami Sebi. Videli boste, da si lahko povsem Poenostavite in Polepšate Življenje.

Letni horoskop Bik APRIL 2016

In ko Boste imeli Pozitivne misli, se boste tudi odlično počutili. In nasploh boste v večjem delu tega meseca na svet gledali z Rožnatimi očali. Kot pravim; Večji del meseca, ker vas bodo zadnji aprilski dnevi spet nekaj »sprali« in zdelo se vam bo kot, da so vas zaprli v »Hudičevo kletko«. No, ampak do takrat se boste veselili življenja in boste tudi na okolico zelo pozitivno vplivali. Zato vam že zdaj polagam na Srce, kljub temu, da bodo prišli tisti zadnji neprijetni dnevi, jim Ne Dopustite, da vas »Uklenejo«.

Letni horoskop Bik MAJ 2016

Huh, ampak tole bo pa res šlo »za las«. Vaše razpoloženje mislim. Sama sreča, da vam bodo Energije naklonjene in da se boste zaradi dogodkov, ki si bodo sledili v naslednjih dneh počutili kot »Veliki Zmagovalec«. Polni boste Optimizma in Navdihov. Znali in Zmogli boste postavljati stvari na svoje mesto. No, kakšen dan bi vas znalo tam proti koncu meseca malo »zmatrati«. Si boste pač vzeli kakšen dan počitka, kar je čisto V redu, potem pa boste Spet Močni in Mogočni. Polni Novih Idej in Zamisli, da vas bodo ljudje komaj dohajali.

Letni horoskop Bik JUNIJ 2016

Če se zavedamo dejstva, da se nahajamo v letu »Samotarja« in naj bi to pomenilo bolj umirjeno in stabilno življenje, ter poglobljeno meditativno stanje uma, ste vi res neverjetni. Le kaj se dogaja z vami. Saj kar Bruhate Ogenj od preveč Energije. Okolica vas le stežka dohaja. In vse česar se lotite vam gre od rok, kot da je vse le šala. Pazite, da se ne bi slučajno zgodilo, da bi vas »nekaj ali pa nek dogodek« dobesedno »Vrgel po Tleh«. Saj veste, Preveč dobrega lahko tudi Škodi. In padci iz Prevelike Višine znajo biti Hudo Boleči.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Letni horoskop Bik JULIJ 2016

Ne gre, a ne. Mislim, to, da bi poslušali kakšen dobro nameren nasvet. Nič ne de. To je Vaša odločitev. Prihaja Vročina in z njo tudi več Nestrpnosti. Prav zanimivo vas bo opazovati, kako se bo kar naenkrat pri vas zgodilo, da se vam bo začelo kopičiti delo. Od kod zaostanki? Prav »zanimivo vprašanje, mar ne« Hja, prav od »tam«, ja. Iz prejšnjega meseca, ko je bilo vse preveč na »Hay«. Zdaj pa je prav res »Padlo na Dol«. Saj ste bili Opozorjeni!

Letni horoskop Bik AVGUST 2016

Torej; ste dojeli in se vendarle nekaj naučili iz pretekle lekcije. Lepo. In zdaj si boste vendarle »Vzeli čas«. In se Umaknili. To bo ena od vaših Najboljših potez, ki jih boste sprejeli v tem poletju. Kajti to bo resnično čas, ko boste morali predvsem sami Sebi Položiti kar nekaj Računov. Pred vami je še Veliko dobrega. Na kakšen način se boste Podali na Pot Življenja pa bo odvisno od Vas in Vaše »Zrelosti in Odgovornosti«. Namreč, poletju navkljub bo v drugem delu tega meseca pred vami izjemno pomembna Odločitev.

Letni horoskop Bik SEPTEMBER 2016

Skoraj neverjetno se zdi, a tudi v tem mesecu Vas bodo Obdajale tako rekoč Iste Energije kot prejšnji mesec. Kar Vam Pove, da so zadeve resnično Zelo Pomembne. Da ne rečem celo Življensko Pomembne. Torej Vam Polagam na Srce. Vzemite Si Dovolj Časa za Premislek in Odločitve. Vrata pred katerimi se boste znašli v tem obdobju in ki se vam Odpirajo, Vam namreč Prinašajo Odgovore in Združitev. Kako? Na Kakšen Način? Te Odločitve pa Boste Sprejeli Samo Vi. Torej; Po katerih stopnicah se boste Vzpenjali?

Letni horoskop Bik OKTOBER 2016

Sprva si Boste Pošteno Oddahnili. Občutke, da žanjete sadove svojih uspehov, pa bodo kaj kmalu Zamenjala Spoznanja, da Nimate časa »Spati«. Pred vami bodo Obveznosti, ki jih boste Morali z vso odgovornostjo Prevzeti in tudi Pripeljati do uspešnega konca. Ob tem pa se vam bo zdelo, kot, da se borite z mlini na Veter. Polena, ki vam jih bodo metali pod noge vas bodo predvsem jezila. Seveda, Vi niste človek, ki bi metali »Puško v Koruzo«, ampak da bi pa ravno Pometali z Vami, To pa Sploh Ne Boste Dovolili.

Letni horoskop Bik NOVEMBER 2016

Misel,da bi vse »Poslali Nekam«, vas bo preganjala v prvih dneh tega meseca. A na »srečo« ne boste imeli časa za to. Kajti v nadaljevanju meseca boste imeli vse preveč dela z Realizacijo tega, čemur boste posvečali čas in misli v Avgustu in Septembru. To pa vam bo vzelo toliko časa, da boste »prisiljeni« odložiti te misli za kasnejši čas. »Po tem«. Takrat pa vse skupaj ne bo več tako Vroče, kot bo videti v začetku. Tako, da se boste že pošteno »Ohladili«, če že ne kar Pozabili na svojo jezo in Odločitve kaj Boste, Ko boste…

Letni horoskop Bik DECEMBER 2016

Bolj, ko se bo leto iztekalo, bolj se boste Vi počutili kot Zmagovalec. Ko se boste Ozirali po Prehojeni poti tega leta, boste Spoznali, kaj vse ste Dosegli. Koliko Velikih Trenutkov in Dogodkov ste doživeli. Prav pa je, da se boste spomnili tudi tistih, ki so vam bili Izzivi in Ovire. Kajti Zavedajte se, da tudi v prihodnje le te ne bodo izostali. In kar se je dogajalo v iztekajočem letu Naj vam bo v Poduk. Življenje je v resnici Čudovito, a na kakšen način ga Živimo je Odvisno Le od Nas Samih.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za letni horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja