Letni horoskop Dvojček 2016

By | 25/05/2015

Letni horoskop Dvojček 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Letni horoskop Dvojček JANUAR 2016

Pot, ki je pred vami za Vas predstavlja Nelagodje, na nek način Breme. A Nikar se ne bojte. Ni vse tako črno, ko sami Vidite. Veste, v življenju je že tako, da moramo tudi čez Čeri in Ovire. Pa naj bo še tako Težko, so Poti, ki jih pač Moramo opraviti. In ta, ki je pred vami že v samem začetku leta Vas bo marsičesa Naučila. Predvsem pa boste spoznali, da Niste sami. Zato ne bo nobene potrebe po tem, da bi se spet Umikali in Skrivali. Čaka vas namreč Odkrivanje Skrivnosti. Odpirajo se Vrata. Le kaj je Za Njimi?

Letni horoskop Dvojček FEBRUAR 2016

Strah bo povsem odveč. To boste zelo kmalu spoznali. In kamen se vam bo odvalil od srca. Tudi sicer ne bo v tem obdobju nobenih razlogov za kakršen koli preplah. Imeli boste izjemno podporo osebe z močno prevladujočo Moško energijo, ki vam bo stala ob strani in vas bo Vodila po vam Neznanih poteh. Upoštevajte nasvete in spoštujte trud, ki ga bo ta oseba vložila v izboljšanje vašega Življenja. Nikar pa ne pozabite, da je Iskrena Zahvala nekaj, kar vam lahko tudi v Prihodnje Prinese Veliko Miru in Blagostanja.

Letni horoskop Dvojček MAREC 2016

Namreč, v resnici je potrebno tako malo, da smo Srečni in Zadovoljni z svojim življenjem. In tako malo, da Osrečimo osebe, ki so nam blizu. In vam so Energije naklonjene. Sprejmite vse kar vam je Podarjeno. Sredina tega meseca bo nekoliko bolj aktivna, malo več truda boste vložili v dokazovanje, da Zmorete. Pa vendarle nič takega česar vi ne bi zmogli. Brzdajte svoje »živce« v zadnjem delu tega meseca, ker bi se vam lahko zgodilo, da boste izgubili nadzor. To pa bi vam po nepotrebnem prineslo slabo voljo in jezo.

Letni horoskop Dvojček APRIL 2016

Ženske energije vas bodo razvajale v prvih dneh tega muhastega meseca in seveda Vam to zelo godilo. Predvsem se boste zelo radi zadrževali v bližini »materinskih« in Nežnih Duš. Odkrivali boste tudi Otroka v sebi. Spoznavali boste Sami Sebe in Svojo Notranjo Lepoto, kar vas bo Navdihovalo in vodilo k raziskovanju Neznanega. Tu in tam se boste tudi vi Počutili natančno tako kot sam mesec April. Muhasto. Prišli bodo dnevi ko vam bo vse »Pasalo« in spet dnevi, ko bo po Vašem Mnenju »Vse Raztreščeno«.

Letni horoskop Dvojček MAJ 2016

Ta vaša muhavost se bo kazala še v prvih dneh meseca ljubezni, potem pa bo na srečo popustila. Kajti tudi Vas bo Zagrabilo. Kaj? Ja Ljubezen vendar. Saj nikakor ne boste imuni na čare Ljubezni in vse čarobnosti, ki jih bo prinesel mesec Mladosti in Ljubezni. Tako boste tudi Vi neizmerno uživali v družbi svojih Najdražjih. Tisti, Samski, pa ste na najboljši poti, da se Vam Srček spet razvname. Ampak nikar »Na vrat Na nos«. Ljubezen vam ne bo nikamor Pobegnila. Konec meseca se boste ozirali po svoji Prehojeni življenski poti in se Ocenjevali.

Letni horoskop Dvojček JUNIJ 2016

Začetek pomladi vam ne bo ravno »Pisan na kožo«. A za to boste Odgovorni kar sami. Kot, da se boste »Odločili« da »Hočete biti v Slabi koži«. Boli boste bitki Sami s seboj in se spopadali z negativnostjo. Skozi cel mesece se bo vleklo to obdobje slabega počutja, da ne rečem kar depresivne epizode in res se boste morali zelo potruditi, da se boste Izvlekli iz tega stanja. Roko na srce, saj niti sami ne boste vedeli, kaj je razlog vaši žalosti, preprosto »Vsega Bo Preveč« po Vaši oceni. Predihajte to Obdobje.

Letni horoskop Dvojček JULIJ 2016

In potem Blagoslov. Dolgo in Vroče poletje vas bo Pozdravilo in vam narisalo Nasmeh na obraz. Privoščili si boste izdaten Odmor in se naužili Svobode. V zraku bo veliko Ljubezni na Vseh Nivojih Vašega Življenja. Zanimivo pa bo videti vaš odnos do denarja. Morda ni odveč opozorilo, da pa vendarle ne Pretiravajte z svojo velikodušnostjo in zapravljanjem, kajti vaša »denarnica vendarle ima dno«. In to se lahko kmalu pokaže, če boste Prehitri pri tem početju. Že res, da je tako Zabavno in Super. Ampak. Saj veste.

Letni horoskop Dvojček AVGUST 2016

Pride konec Radosti in Veseljačenja in spet se Zgodi resnični Vsakdan. In z njim Spoznanje, da Ste ga kar pošteno Lomili in si Preveč Privoščili. Jokanje in samoobtoževanje vam ne bo nič koristilo. Pač. Po toči zvoniti je itak Prepozno. Živeti od Sanj in Spominov pa tudi ne bo imelo smisla. Treba se bo spet Zavedati, da je Življenje Ta trenutek Tukaj in Zdaj in da ga je potrebno Živeti Najboljše kot lahko. Predvsem pa na čim bolj Sproščen in Preprost način, brez nepotrebnega kompliciranja in Zapletov.

Letni horoskop Dvojček SEPTEMBER 2016

Prvi dnevi zlate jeseni bodo še vedno nekoliko mračni kar se tiče vašega splošnega počutja in razpoloženja. A že kmalu se bodo energije obrnile in spet boste začutili Moč in Veselje do vsega kar vas bo Obkrožalo. Posebno zanimivo pa vas bo opazovati na vašem zasebnem področju, saj se boste kot Otrok veselili prihajajočih dogodkov. Imeli boste velike načrte. Delovali boste kot Neučakan popotnik, ki s culico na rami odkriva Skrivnosti Življenja. Vsekakor bo mesec zelo zanimiv in obarvan z Srečnimi dogodki.

Letni horoskop Dvojček OKTOBER 2016

Sreča in radost pa bosta vaša sopotnika tudi v mesecu, ko se narava poigrava z čudovitimi barvnimi odtenki. Tudi Vi boste kot ta čudovita jesen. Plodni in Polni Idej, ki jih boste zelo uspešno tudi realizirali. Zadeve se bodo v tem obdobju izjemno Hitro Odvijale, zato bo Pametno, da boste vsake toliko le stopili na »Zavoro«. Saj veste, Prehitevati po »Desni« ni varno. In prav zanimivo bo, da kljub vaši osebni Moči v tem mesecu ponovno Iščete Pomoč in Podporo »materinskega lika« in Topline.

Letni horoskop Dvojček NOVEMBER 2016

Navsezadnje vsak med nami Potrebuje Nežnost, Toplino in Občutek razumevanja ter Sprejemanja. In kako je lahko še lepše, kot Zavedati se, da Imate ob Sebi Prav takšno osebo, ki vas Brezpogojno Ljubi in Sprejema Takšne kot Ste. To je resnično Velik Blagoslov. Kajti, Pomembno je, da se Zavedate; Takšni Kot Ste, Ste Čudoviti in Ste Najboljši. Ne glede na vse. Tudi zato vam je to leto Naklonjeno in vas obdajajo ljubeče Energije. Kajti Zavedate se, da je Življenje Čudovito in zelo Dragoceno.

Letni horoskop Dvojček DECEMBER 2016

Tudi Zaradi tega Zavedanja bo Vaša odločitev ob koncu leta povsem Naravna. Podali se boste na Pot Duhovnega in osebnega Očiščenja. Želja, da bi se od leta Poslovili »Pomirjeni in Osvobojeni« Vas bo Popeljala na Pot, kjer boste Očistili Svojo Dušo in Napolnili Srce z Ljubeznijo. Sreča, ki vas bo Obdala bo Vaše vodilo za Vstop v Novo Prihajajoče in Skrivnostno. Zadnje dni leta boste Preživeli v krogu Ljubljenih, tudi svoje Sorodne Duše, Prav tiste, ki bo v vaše Življenje Stopila v tem Letu.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za letni horoskop 2016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja