Letni horoskop Oven 2016

By | 25/05/2015

Letni horoskop Oven 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Letni horoskop Oven JANUAR 2016

V Novo leto boste vstopili polni optimizma, Vere in Zaupanja. Zastavili si boste velike načrte. Ampak saj veste kako je s takšnimi načrti in novoletnimi zaobljubami. Tista verzija »Zdaj pa čisto zares in Zaprmej«, potem pa tam nekje v sredini januarja že malenkost začnemo klecati. No ja. Pomembno je, da se zavedate, kaj hočete od življenja in da ste si zastavili Cilje. Previdnost ob koncu meseca ne bo odveč, kajti potrebno bo veliko Vztrajnosti in Močne Volje, pa tudi Odločitev bo vsej prej kot lahka.

Letni horoskop Oven FEBRUAR 2016

Kar hitro vas bo začelo »zmanjkovati«. Nikar ne prehitevajte sami sebe. Lotite se zadev na Zmeren in Uravnotežen način. Nobena zadeva se ne bo naredila sama od sebe. Brez skrbi, vse kar je potrebno postoriti vas bo Počakalo, zato le mirno kri in »pamet v roke«. Nikar si ne dovolite, da bi že v samem začetku leta »Pregoreli«, ker res ne bi bilo dobro. Ravnajte se po lastnem občutku, nič pa ni narobe, če si boste kakšen dan privoščili za počitek in si resnično odpočili od vsakdanjega vrveža.

Letni horoskop Oven MAREC 2016

To bo mesec, ko boste delovali predvsem na področju financ. V pozitivnem smislu. Vse česar se boste lotili Vam bo prineslo Dobrobit. Zato se veselite tega obdobja. In nikar si ne dovolite, da bi drugi »Upravljali z vašim življenjem«. Zavedajte se, da ste Samostojni in da ste Dovolj močni, da sami realizirate svoje zastavljene cilje. Vendar pa naj vas Ne Prevzame Uspeh. Ostanite na Trdnih tleh. Saj veste, še tako ugodno obdobje in še tako lepi časi, se lahko kaj hitro Obrnejo, če tega ne znate spoštovati.

Letni horoskop Oven APRIL 2016

Prosim, ne recite, da niste bili Opozorjeni. Kajti tako kot je to muhast mesec, prav tako muhasto bo obdobje za Vas. Bodite Previdni. Izkazuje se, da bi se vam lahko pošteno Zalomilo. Bodite Pripravljeni na težavno obdobje, še posebno v prvih dneh meseca, ko se boste spopadali z »Uboštvom«. Pazite tudi na svoje Zdravje in Počutje. Konec meseca bo prinesel veliko razmišljanja. Morda bi bilo boljše, namesto, da se vdajate žalosti in obupu, da se »motivirate« in Pogledate na situacijo s Pozitivnega zornega kota.

Letni horoskop Oven MAJ 2016

Oh, ta prekrasen mesec bo v vaše življenje prinesel številne spremembe in premike. Pa tudi odločitve, ki bodo vplivale na vašo prihodnost. Dve poti sta vam na voljo. Katero boste izbrali je povsem na Vas. Obe pa sta na svoj način pravi. Le da je ena takšna, ki je nekoliko bolj »vijugasta«, druga pa vas bo na Cilj pripeljala bolj »naravnost«. Bo pa dobro, da si boste Zadevo ogledali tudi iz drugega zornega kota. Kajti, včasih kar dobro dene, če se zavedamo, da vse le ni tako, kot je videti na prvi pogled.

Letni horoskop Oven JUNIJ 2016

In prišel bo mesec, ko boste razmišljali o počitku. O miru. O tem, kako bi radi »pobegnili pred celim svetom«. Ja, ampak tega še ne boste mogli v celoti realizirati, zato pa si boste lahko »dovolili« vzeti čas za sebe v največji možni meri. Potreba po tem, da poskrbite za svoje boljše počutje se bo izkazovala na vsakem koraku. In če ne boste vedeli kako si lahko sami pomagate, bo kar prav, da si poiščete skupino ali učitelja, ki vam bo znal pri tem Svetovati. Ob koncu meseca pa se vam Obeta še nekaj Novega na »Srčnem področju«.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Letni horoskop Oven JULIJ 2016

»Skoraj« vam bo uspelo ujeti tudi »ljubezen«. Ampak, kaj ko ste vi tako »hudi«. Ko vam resnično »Uspe« podreti še predno bi se začelo graditi. No ja, bo pa drugič več sreče na tem področju. Nobene potrebe ne bo po tem, da boste »jokali nad razbitim vrčem« Ste pač oseba, ki vam čustva povzročajo nemalo težav. Na tem področju se boste pač morali malo bolj Sprostiti in postati bolj Dostopni. V drugem delu tega meseca pa boste »potegnili črto«. Dovolj vam bo Zastaranih vzorcev, in Odločitev, da stopite na Novo pot bo Dozorela.

Letni horoskop Oven AVGUST 2016

Sonce, Vročina, Užitek, Sreča, Ljubezen, Hvaležnost. To je le nekaj tistega kar vas bo Prevzemalo v tem mesecu. Počutili se boste kot, da ste se Znova Rodili. Odločitev, »da se Ne greste Več«, Vas bo povsem Prerodila. In to resnično Blagoslovljen občutek. Spoznanje, da Vi Znate in Zmorete in Da Vas okolica Sprejema in se veseli vaše »Čudežne« spremembe vas bo navdajala z Neizmerno Srečo in Ponosom in še bolj Trdno Odločitvijo po tem, da Se Spremenite in Zaživite. Veliko se boste družili in Veliko boste tudi Odpuščali.

Letni horoskop Oven SEPTEMBER 2016

Moč, ki jo boste čutili in Zagon, ki ga boste imeli v tem mesecu vas bo popeljal na Potovanje, ki se bo odvijalo na izjemni Ravni. Uradne zadeve, ki vas bodo čakale v tem mesecu se bodo razreševale v vaše Najvišje in najboljše dobro in zadovoljni boste z rezultati. Tudi pri denarju se boste v tem mesecu precej izkazali. In boste zelo zadovoljni z svojim finančnim stanjem. Ni videti izgub, še več. Vi boste tisti, ki boste odprli svojo denarnico in svoje Srce in boste izjemno radodarni.

Letni horoskop Oven OKTOBER 2016

Za vas bo čas jeseni resnično »zlati čas«. Počutili se boste Odlično in zelo Močno. Obkrožala vas bo »Mladost«. To pa vas bo Polnilo in Navdihovalo. Počutili se boste kot da ste na kolesu Sreče in da potujete v Neznano. Čeprav bo v sredini meseca pred vami ena neprijetna Preizkušnja. Pot, ki se je ne boste ravno veselili in vam bo povzročala neprijetne občutke in tesnobo, pa naj vas potolažim, da se vse izteče dobro. Vsemu navkljub boste konec meseca preživeli v ljubečih energijah in zadovoljni z razpletom situacije.

Letni horoskop Oven NOVEMBER 2016

V začetku meseca se boste ozirali po svojem »Opravljenem delu« in seštevali Rezultate. V bistvu boste z »lastno Inventuro« povsem zadovoljni, čeprav bo v Vas tlela misel, da Zmorete Več in da bi Lahko Bilo Boljše. In Spet se boste znašli pred svojim lastnim »Seznamom« iz Začetka leta in »Obljubami«. Pregledovali in ocenjevali boste. Pa saj nima smisla. Nikar ne počnite tega, ker se boste spet znašli v začaranem krogu slabega počutja in depresije. Nikar ne podrite tistega lepega, kar ste Zgradili, pa ni bilo na seznamu.

Letni horoskop Oven DECEMBER 2016

Prav škoda, da si boste v prvem delu tega čudovitega meseca »privoščili« samopomilovanje. Pa čisto zares ne bo nobenega razloga. Na srečo vas bo ta apatija v drugem delu meseca minila in spet se boste znali Veseliti. Leto boste zaključili v Odličnem razpoloženju. Družili se boste in bili celo zelo delavni. Ustvarjali boste in bili tudi zelo radodarni. Izkazali se boste predvsem z ročnimi spretnostmi nad katerimi bodo navdušeni tako tisti, ki jih boste obdarili in Tudi Vi Sami, ki boste Odkrili Svoje Nove Talente.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za letni horoskop 2016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja