Mesečni horoskop Lev za Junij 2015

By | 03/06/2015

Horoskop Lev junij 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je Novo Potovanje. Pa ne v Dobesednem smislu. Govorim namreč o Vašem Novem Življenskem Potovanju, ki vam odkrilo in razširilo Obzorja.

Vaša nestrpnost je dosegla vrhunec. In zdaj je čas, da Vam nekdo »Stopi na prste«. In ta oseba prav v tem obdobju Prihaja v Vaše življenje.

Vsekakor bo to izjemno pestro in Zanimivo potovanje.

Kajti Vi se boste Izkazovali in Dokazovali. Oseba, ki pa Vstopa v Vaše Življenje pa tudi Ni kar tako. Iskre se bodo Kresale in Ogenj bo Švigal na vse strani. Kdo bo Zmagovalec v tem Dvoboju? Kdo bo popustil? Kdo bo Sprevidel, da se Svet le ne Vrti samo okoli Enega od Vaju, ampak, da je na tem čudovitem Planetu Dovolj Prostora in Ljubezni prav za Vse!

Ali boste za spremembo to Vi?

Boste Zmožni enkrat v življenju Sestopiti iz svojega Kraljevskega Prestola in Pokazati, da v resnici Premorete v Sebi Neizmerno Ljubezen in Nežnost.

In da vsa ta Aroganca, ki jo kažete ni nič drugega kot le Bojazen in Maska, da bi Vas Drugi Spregledali in Prepoznali Mehkobo, ki jo v resnici nosite v Sebi? Pot, ki je Zdaj pred Vami je vse prej kot lahka. A to je Pot Življenja, in To je Za Vas Najbolj Dragocena Šola.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja