Mesečni horoskop Strelec za Avgust 2015

By | 27/07/2015

Horoskop Strelec avgust 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Vi ste izjemna oseba na področju komunikacije in navezovanja stikov. Še posebno pa ste nadarjeni za Pisanje, Pomoč in Svetovanje Ljudem, ki so se znašli v lastnih osebnih stiskah. Tega se Zavedate in to je Odlično.

In Zdaj je Čas, da to kar že tako in tako počnete s Srcem še nadgradite. In sicer tako, da se Dopolnite v smislu Duhovnega Izobraževanja. Podučite se o Novih Tehnikah o Novih Smereh. Naučite se na kakšen način še lahko dodatno Pripomorete k temu, da boste Ljudem, ki Vas potrebujejo Lajšali njihove stiske. Kako jim boste še Lažje Podali svojo Roko in Srce.

Kajti, To je Vaše Življensko Poslanstvo. Vi to Znate in Zmorete. Ko vas ljudje poslušajo kaj jim govorite je to tako, kot da Vaše Besede Božajo Dušo. To pa je Zato, ker ste Angelska Oseba.

Vi Ste Delavec Luči, Ste Duhovni Voditelj. Morda Vas v tem trenutku Vsi še ne Razumejo in jim delujete Nenavadno, morda Čudno.

A Verjemite, ni dolgo ta trenutek, ko Vam bodo Peli Hvalo. Ni Dolgo Čas, ko Vas Bodo Vabili in Klicali, da jim Spregovorite.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja