Mesečni horoskop Vodnar za Avgust 2015

By | 27/07/2015

Horoskop Vodnar julij 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

No, Zadeva je sledeča Dragi Moji. Nasopil je čas, ko ste začeli Zavedati, da bo potrebno začeti Ukrepati. In Začeti Delati. Na sebi. Že nekaj časa vas privlačijo kozmični zakoni in Dušna učenja.

Morda se do sedaj niste znašli v teh sferah. Tipali ste kam in kako. Zdaj pa se vam končno odpirajo Prava Vrata. Pogumno jih Odprite in Vstopite skoznje.

Vendar pa. Prijazno Vas Povabim, da se Zavedate. Zdaj ste na Začetku Poti. Veliko se morate Naučiti. Veliko Bo iskanja. Veliko Vprašanj. Veliko bo Učiteljev, ki jih boste srečali na svoji Poti Preobrazbe, a vsega kar boste na poti srečali, ne boste znali in zmogli sprejeti.

Saj Vsak Ni Za Vse. So Stvari ki vam bodo “sedle” in so Stvari, ki Vam ne bodo Blizu. Zato Vam pravim. Z Ljubezbijo in Hvaležnostjo sprejemajte Vse Znanje, ki vam Podano na Vaši Poti.

Tisto kar boste Začutili da Vam Pripada, Sprejmite in Ljubeče Negujte in Razvijajte, Tisto, kar Vam Ne Bo Blizu, oziroma, česar Vaša Duša Ne bo Prepoznala, pa Ljubeče in s Hvaležnostjo Odpošljite Naprej. Drugi Duši. Drugemu Učencu.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja