Mesečni horoskop Oven za September 2015

By | 28/08/2015

Horoskop Oven september 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V zaključek poletja se boste podali z novimi zamislimi o svoji lastni osebni preobrazbi. A kaj, ko je pri vas težava v tem, da si v vsakem tromesečju ali pa ko se menjajo letni časi vedno znova in znova postavljate nove cilje in Obljube, ki pa Padejo v vodo še Predno jih sploh v resnici Prvič poskusite.

Žal ste tako “narejeni” da se v hipu ogrejete za določene ideje. A ko so vam podrobneje predstavljene in ko spoznate, da to ni nekaj kaj bi se samo Popilo ali Prežvečilo in Pogoltnilo pa že bi čudežno delovalo, ampak da morate za uspeh kar pošteno delati Sami s Seboj, potem je v hipu vsega konec.

Saj kar ne morete verjeti, da pa je pri tej zadevi treba ves čas “Nekaj Počenjati”. Vi pa Nikakor Nimate časa počenjati “Kar Nekaj cele dneve”. Ja pa kdo pa bo delal to, a ne.

Eh, Kdo le. Ja Vi, Dragi moji. Vi! Ker če imate resne in iskrene namene iz Sebe narediti Nekaj Več, Predvsem pa se Spremeniti in Postati Boljša oseba, Vam resnično Ne Preostane Prav nič drugega kot le to, da Sprejmete Kar Vam je Ponujeno In Začnete z delom na Sebi.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja