Mesečni horoskop Škorpijon za september 2015

By | 28/08/2015

Horoskop Škorpijon september 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Najprej je potrebno, da Dokončate Zgodbo, ki Vas spremlja še iz Preteklosti. Pravim “Zgodbo”. Saj veste, da govorim o bolečih izkušnjah s katerimi se še vedno soočate in ki jih nikakor ne uspete Odsloviti oziroma “Predelati”.

Saj ste ves čas na Pravi Poti. Težko je Sprejeti dejstvo, da Se Nikakor “Ne Upate” osvoboditi”. Človek, ki Vas Opazuje dobi Vtis, kot da se Bojite, da boste za svoje početje “Kaznovani.

Dobri človek. Želim vam povedati, da ste Zdaj pa Resnično popolnoma Svobodni. Nikogar Več ni, ki bi vam postavljal kakršnekoli omejitve in bi vam nalagal Obveznosti. Nikogar Ni, ki bi Vas “Kaznoval” zaradi Vše neposlušnosti.

Sprejglejte in si Dovolite biti Srečni in svobodni, kajti samo ta drobcena “Pikica” Vam manjka in Osvojili boste vse lekcije tega čudovitega Življenja. Vi v sebi Nosite takšno Moč in izjemno Modrost.

A tega se sploh ne Zavedate. Pa če se ozrete okoli Sebe. Poghlejte koliko ljudi se dobesedmno “Šlepa” na Vas in na Vašo Energijo.

Vi pa jo Ljubeče Podarjate.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

2 thoughts on “Mesečni horoskop Škorpijon za september 2015

 1. nataša

  Precej točen horoskop, kar se tiče preteklosti in čustev.Trudim se, da se osvobodim preteklosti, vendar za vse to, je potreben čas.Najbolj boleče pa je, da se trudim, dajem, imam odprto srce do ljudi..a večina, vse izkoristi v svoj prid.Na koncu, so zmagovalci vedno tisti, ki te izčrpajo, ki iz tebe izvlečejo zadnjo kapljico potu in čustev.Trudila sem se za ljubezen, za obstoj…a kaj se zgodi na koncu??!Ostaneš SAM!Ker ti človek, s katerim živiš pod isto streho, Nikoli ne vne ljubezni, nikoli ne reče, kako te ljubim!”Zakaj bi ti rekel, da te imam RAD, ČE TEGA NE ČUTIM?Bi po vsem tem lahko pričakovala več, kot konec razmirja?V dveh dneh, po končani vezi, je bil fant že v drugi vezi.Parkrat sta se razšla…a vezo sta poglobila z rojstvom otroka, v prvem letu dni.Sama sem s tem fantom zivela polnih 8.let.Ni mu bilo do družine.Konec koncev, pa ko sem ga le nekako prepričala v to…a nisem pričakala zanositve z njemu.Sedaj sem samska, leto in 7 mesecev.In kaj pravite na ta pogled?Vcasih se vprašam, je sploh vredno živeti??Če ne bi imela hčerke že od prvega fanta, s katerim se tudi razmerje ni obneslo, sem prepričana, da bi odšla iz tega sveta . težko je razumeti, da je človek, za ljubezen pripravljen tudi umreti.Lepo vas pozdravljam;Natasa♥

  Reply
  1. vedezevanje Post author

   Pozdravljena Nataša.

   Vsekakor je vredno živeti. To, kar se vam je dogajalo do sedaj, je vaše dušno “izobraževanje”. Iz vsega tega se morate potruditi potegniti nekaj dobrega. Ravno s tem, ko razmišljate o odhodu iz tega sveta, razmišljate o najslabši možnosti, ki je možna. Zdaj imate hčerko in če zase ne vidite smisla življenja, pomislite na hčerko in dajte živeti zaradi nje.

   Objem.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja