Mesečni horoskop Strelec za September 2015

By | 28/08/2015

Horoskop Strelec september 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je Nova življenska Pot. A ne gre tako lahko. Do sedaj ste v življenju vedno vse delali po Navdihu. Največkrat je bil “Jezik Hitrejši od Pameti” Prav tako tudi vaša dejanja.

Tokrat pa je povsem drugače.

In to je v resnici Dobro. A Vi se takšne ne Poznate in se Ne Prepoznate. Priznajte pa, da Vam je Všeč Takšna Nova Oseba, kot Postajate. Premišljena, Umirjena in Uravnotežena.

No, če nadaljujem. Pred Vami so Ovire. Pa ne takšne kot ste Vi mislili, da bodo. Zgodilo se je nekaj čisto drugega, nekaj česar si niti v Najbolj morečih sanjah ne bi nikoli predstvaljali. “Hrbet” vam je obrnil Nekdo, ki Vam je doslej pomenil “Vse na svetu” Nekdo, za katerega ste Živeli in se razdajali.

In zdaj se resnično pred Veliko Oviro, Preiskušnjo. Kaj boste Storili. Ali boste Popustili in “Podlegli Razvajenemu Izsiljevanju” ali pa se boste Toliko Zavedali, da Ste Vi Vaša Najbolj Pomembna Oseba.

In da je Vaša sreča in Vaše Življenje v resnici Na Prvem Mestu. Dobro bi bilo, da se umaknete v Osamo in Skozi Meditacijo Prejmete Odgovore.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja