Mesečni horoskop Strelec za November 2015

By | 04/11/2015

Horoskop Strelec november 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Oh, Vi čudovito Angelsko Bitje. Ko bi le Vedeli. Vse kar ste doživljali v zadnjem Obdobju je Karmični Dolg. Saj poznate Zakon Karme; “To kar Sejemo, To Žanjemo”.

Ali ste že kdaj slišali za “Sade Sati” ali sedem in pol Žalostnih let? Povabim Vas, da sami Odkrijete in se Poučite o tem, kja to je in Zakaj se to Dogaja, predvsem pa Kdaj.

Vse kar vam zaupam je le, da ima “prste Vmes Šani”. Kdo je To, od kod se je Vzel? Začnite Odkrivati in Razkrivati. Najdite Sebe in delce Svoje Duše. Povem pa le še to; “Za Vse kar se Nam Dogaja v Življenju Smo Odgovorni Sami”. Izklučno Mi Sami in Nihče Drug.

Čeprav sem nam zdi, da so Drugi tisti, ki so Nam prizadejali Zlo, je resnica Ta, da Samo Mi Sami Kreiramo in Ustvarjamo Svoja Lastna Lastna Življenja. Zato Smo tudi MI Sami Tisti, ki lahko Kadarkoli ali Izstopimo iz Te kočije ali pa Vstopimo Nanj.

Pa še nekaj vam želim Povedati. Vse kar doživljamo v svojem Življenju je Učenje, so Lekcije. Na kakšen način jih sprejemamo? Ali jih Razumemo in Znamo Dovolj Zgodaj Prepoznati?

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja