Mesečni horoskop Bik za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Bik marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V začetku meseca se boste spopadali z negativnimi mislimi in čustvi. Zdelo se vam bo kot da ste se ujeli v zanko. Kot, da se ne morete premakniti naprej.

Razlog za takšno vaše razpoloženje bodo tudi ostre besede neke osebe, ki vam ne bo prizanašala. Ta oseba v zadnjem obdobju tudi sicer nadvladuje vaše življenje. Vendar pa je tokrat drugače kot ste vajeni. Tokrat vam bodo besede te osebe prišle do živega.

Zato se boste v tem času odločili, da boste naredili konec takšnemu stanju. Tej osebi se boste postavili po robu in ji povedali to kar si že dolgo želite pa niste imeli poguma. S tem seveda tvegate zamero, ampak, ker ste odločeni, da drugi več ne bodo upravljali z vašim življenjem in energijo s boste pogumno lotili „čiščenja“.

Po tem dogodku se boste res da počutili nekoliko manj prijetno. Ampak, na srečo bo to le za kratek čas. Kmalu vas bo prevzel ponos in navdušenje zaradi svoje iskrenosti.

Tako boste v naslednje dni zakorakali veliko bolj samozavestno. To pa se bo še posebno začelo izkazovati v sredini meseca, ko boste tudi sicer začeli postavljati stvari v svojem življenju na svoje mesto. Dobili boste nov zagon, novo moč in pogum, ki se bodo izkazovali na vseh področjih.

Tako okrepljeni se boste podali novim zmagam naproti. Odločeni, da si več ne boste dovolili tujega vmešavanja v svojem življenju.

Za vas bodo to posebni trenutki in svojo samozavest boste z veseljem podelili tudi z drugimi ljudmi.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja