Mesečni horoskop Devica za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Devica marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Ko se počutite zapostavljene ali izključene iz dogajanja se v vas zbudi občutek majhnosti. Takrat ste kot nebogljen otrok, kar sploh ne preseneča, saj so takšni občutki globoko zakoreninjeni v najbolj zgodnih otroških izkušnjah. Zato je dobro, da prepoznate te korenine in jih ozavestite.

Ta občutja preteklosti in stare bolečine odslovite iz svojega življenja. Zdaj je pravi čas. Kajti, zdaj imate to moč, ki vam prinaša jasnost uvida kako odpreti vrata in izstopiti iz takšnega stanja.

In prav je, da veste, da je to samo prehodno obdobje. V tem obdobju pa bo za vas tudi prav, da se umaknete od svoje prezaposlenosti s tem, da se osredotočate na to kaj imajo drugi česar vi nimate in kako bi bilo če bi bilo.

Boljše da ostanete osredotočeni in pozorni na to kaj se dogaja v vašem življenju tukaj in zdaj. Na splošno se kaže, da se boste v tem mesecu veliko vračali v preteklost. Zato vedite, preteklosti več ni, prihodnosti pa tudi še ne.

In oboje je nekaj kar vam je v tem trenutku nedosegljivo.

Zakaj se potem tako zelo obremenjevati in izčrpavati. Prvo je obstajalo nekoč in tega več ni. Drugo pa sploh še ni prišlo, še ni začelo obstajati.

In še nekaj je dobro da veste; sedanjost so namreč  zlata vrata in v sedanjosti lahko zelo lepo in mirno živite, če imate cilje.

Ker tako se boste z lahkoto pomikali naprej, tam kamor vi želite.

Naprej, ker samo neambiciozen človek ostaja zadaj, v preteklosti in sedanjosti.

Ne razmišljajte preveč ampak ukrepajte, poglejte za tančico utvare in vstopite skozi vrata sedanjosti, ki vas bo popeljala v prihodnost. In ni potrebe, da pretirano načrtujete.

Naj bo vse spontano.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja