Mesečni horoskop Dvojček za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Dvojček marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Kar razburkan mesec je pred vami.

V prvih dneh meseca se boste spopadali z ljubosumjem in izbruhi starejše osebe, ki ji nikakor ne bo po volji, da ste samostojni in sposobni sami odločati o svojem življenju. Ta oseba vam bo pripravila nemalo neprijetnih presenečenj. Na srečo pa ste vi dovolj samozavestni, da se boste uspešno spopadli z tovrstnimi izzivi.

V nadaljevanju meseca boste imeli opravka z ljudmi, ki nikakor ne sodijo v krog vaših prijateljev. Izogibajte se igram na srečo in odvisnostim. Te vam v tem času ne bodo prinesle zadoščenja pa tudi sicer je to kot veste nezdravo. Družite in zabavate se lahko tudi na povsem drugačen in zdrav način.

Misli vam bodo uhajale k neki osebi za katero vam bije srce malo močneje kot bi si sami želeli. Kar ne bo šla iz vaših misli ta oseba in zelo si boste želeli srečanja. Vendar pa spet, bodite malo bolj taktni in se nikar ne spuščajte v nevarna razmerja. Trikotniki v srčnih zadevah še nikoli niso prinesli dobrih rezultatov, zato dobro premislite v kaj se želite spustiti.

Pazite se tudi obrekovanja. Na splošno bo za vas ta mesec zelo pomenljiv, saj boste ne da bi hoteli ves čas nekomu trn v peti.

Karkoli boste naredili v tem obdobju bo to nekomu v napoto. Ne glede ali bodo vaše poteze in izjave pozitivne ali pa boste delali napake, vedno se vam bo na poti našel nekdo, ki z vami ne bo zadoljen ali pa vam bo privoščil spodrsljaje.

Ne dajte jim veselja in ostanite sami svoji.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja