Mesečni horoskop Kozorog za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Kozorog marec 2016

Pokličite jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Ali je lahko še kaj lepšega kot vedeti, da je pred vami eden najlepših in najbolj pozitivnih trenutkov tem letu. Mesec, ki je pred vami vam prinaša same čudovite in pozitivne novice.

In veselite se tega kar prihaja v vaše življenje. Sprejmite z široko razprtimi rokami. Vse. Tudi tista majhna, drobna presenečenja, ki vas bodo „ujela“ nepripravljene.

To je nekaj čudovitega, ko se vam začnejo dogajati pozitivne stvari takrat, ko to najmanj pričakujete.

Vaša razmerja bodo imela trdna temelja, in tudi sicer se vam bodo odvijale stvari po vseh vaših načrtih. Zato, bodite ves čas pozitivni in nikar se ne odločite v tem mesecu postavljati tistih vprašanja:“Kaj pa če…?“ Ker, veste, ta „Kaj pa če…“ v tem trenutku ni potreben in zakaj bi se začeli obremenjevati z težavami, ko pa vam stvari stojijo na „mestu“.

Nenazadnje pa, če boste začeli postavljati sami sebi takšna vprašanja boste dosegli samo to, da boste sami sebe spravili v slabo voljo.

Torej, nikar! Uživajte življenje v vsej svoji lepoti. Pojdite ven, med ljudi. Pojdite v naravo z ljudmi, ki so vam pri srcu. Naužijte se lepot in čudovitih energij, ki vas obkrožajo. Življenje je v resnici tako čudovito, in vi si ga vsekakor znate še polepšati.

No, pa tudi tisti, ki vas imajo najraje vam ga bodo v tem obdobju polepšali. Veselite se, veliko se smejte, plešite, rajajte. Delajte vse kar vas osrečuje in naj vam še naprej sije sonček sreče.

In, čisto lahko, da se vam bo prav v tem mesu uresničila vaša največja želja.

Pokličite jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja