Mesečni horoskop Oven za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Oven marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

To je obdobje, ko boste na situacijo in dogodke gledali z drugačnimi očmi kot do sedaj. Ozrli se boste po prehojeni poti in naredili „inventuro“ svojega življenja.

So ljudje, ki so v vašem življenju igrali pomembno vlogo, a zdaj spoznavate, da je čas, ko se boste sami morali podati na pot naprej. Zato se boste odločili, da pomoči določenih ljudi več ne potrebujete.

Zahvalite se jim za vse kar so vam nudili in za njihovo podporo in se sami podajte naprej po poti vašega uspeha.

Vi zmorete in tega se sami tudi zavedate, zato se pogumno podajte skozi življenje.

Na vse situacije, ki se vam v tem mesecu odvijajo glejte z hvaležnostjo in brez negativizma, saj s tem ko boste pozitivno naravnani najbolj koristite in pomagate le sami sebi.

Sicer pa se boste v tem mesecu nekako najboljše počutili v družbi svojih domačih. Več kot je vaša navada se boste zadrževali doma in pa tudi z sorodniki boste v tem obdobju navezovali tesnejše stike.

Pripadnost domu se bo še posebno izkazovala v trenutkih, ko boste prisotni na nekem pomembnem družinskem dogodku. Z veseljem se boste odzvali tudi na povabilo, da sodelujete pri domačih opravilih.

Še posebno pa se boste z navdušenjem lotili spomladanske prenove vašega doma. Želeli si boste namreč osvežiti vaš bivalni prostor, kar vam bo dalo kar nekaj dela predvsem ob vikendih.

Vsekakor je pred vami zelo prijeten čas, ko boste z svojimi idejami navduševali ne le sebe ampak tudi druge ljudi.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja