Mesečni horoskop Rak za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Rak marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V tem obdobju se bo vaše razpoloženje v celoti izboljšalo. Temni oblaki, ki so vas za kratek čas zagrnili se umikajo in v vaše življenje prihajajo nove pozitivne energije, ki vam bodo dale novih moči in novega zagona.

Mesec vam bo še posebno od drugega tedna dalje zelo naklonjen, saj boste uspešni prav pri vsem česar se boste v tem obdobju lotili. Zato je prav, da izkoristite te ugodne energije, ki bodo z vami.

Tudi v ljubezni vam dobro kaže. Tisti raki, ki ste že v zvezi boste preživljali lepe trenutke z svojimi partnerji. Samski pa boste odprti in pripravljeni, da v vaše življenje vstopi nova oseba. Zelo boste romantični in ljubezen se bo poznala na vsakem koraku.

Tudi sicer boste v tem mesecu zelo dobro razpoloženi in pravi magnet boste za odlično družbo in dobro zabavo. Radi se boste podali tudi na kakšen potep. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje neznanega.

No, malce pa vendarle bodite pozorni na morebitne dolge jezike. Namreč z svojo spontanostjo in razigranostjo bi se kaj hitro lahko zgodilo, da boste predmet obrekovanja, Saj veste kako je to, tu in tam se najde kakšen posebnež, ki bi ga znalo glodati in obremenjevati dejstvo, da vam gre odlično.

Ampak naj vas takšni posamezniki nikakor ne spravljajo v slabo voljo. Ostanite zvesti sami sebi in na polno uživajte radosti življenja, ki so vam danes. Saj veste, vi sami držite v rokah ključ svojega življenja.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja