Mesečni horoskop Ribi za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Riba marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Kakšen je razlog, da ste tako zelo nezaupljivi in da se predajate negativnim mislim? Predvsem pa, od kod jemljete ideje, da si dopuščate, da vas prevzema ljubosumje? Saj veste, da je ljubosumje negativno čustvo, ki o vas pove samo to, da ste nesamozavestni. Da preprosto ne zaupate sami sebi.

In vse to počenjate za prazen nič.

Resnica je, da ste čudoviti in da oseba, o kateri imate toliko pomislekov v resnici misli samo na vas. Oči ima samo za vas. Ampak vedeti morate pa tudi to, da od jutra do noči res ne moreta tičati skupaj.

Zato, dajte malo svobode svoji duši dvojčici, zadihajte in se tudi vi osvobodite slabih in temnih misli. Ker, če boste nadaljevali s takšno prakso verjemite, da si ne boste naredili nobene usluge. Ravno nasprotno, nakopali si boste številne težave.

In navsezadnje; kaj mislite, kako dolgo bo ta oseba še lahko prenašala vaše izbruhe ljubosumja, sumničenja in vaše solze, ki jih pretakate za prazen nič? In konec koncev, svojo energijo dobesedno mečete stran, namesto, da bi se osredotočili na tiste zadeve, kjer je res potrebno, da ste z vsem srcem prisotni.

Na eni strani pretiravate z nezaupanjem a po drugi strani vam stvari polzijo iz rok.

Torej, resnično; vzemite se v roke in poglejte še malo okoli sebe. Posvetite se stvarem, kjer ste ta hip zelo potrebni. In čas je tudi, da postavite zadeve na svoje mesto. Predvsem pa, da svoje življenje postavite na pravo mesto.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja