Mesečni horoskop Škorpijon za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Škorpijon marec 20176

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Če potrebujete oddih si ga privoščite. Vzemite si čas za sebe, kajti samo na takšen način boste lahko nadaljevali svojo pot. To, kar si vi v tem trenutku želite je, da bi se neke situacije zaključile, da bi se rešili določenih skrbi in težav.

Vendar pa se morate zavedati, da je zelo pomembno, da pri tem tudi sami zelo intenzivno sodelujete. Ozirate se po drugih možnostih, po drugih poteh.

Pa spet je tukaj vprašanje ali imate dovolj poguma, da se zadev lotite na drugačen način; da postavite določenim osebam meje in da se sami soočite z lastno resnico.

Čas je, da se odpravite iskat nove možnosti in priložnosti in čas je tudi, da se posvetite svojemu življenjskemu namenu. Ali veste kaj je vaš življenjski namen? Kaj je tisto kar si v resnici v svojem življenju želite?

Začnite raziskovati. Začnite iskati: Kajti to, kar si vi v resnici želite je vam na dosegu roke. Vse kar je potrebno storiti je le to, da se opogumite in da začnete stopati po tej čudoviti poti. Naj vas žalostne in negativne misli ne okupirajo preveč, kajti prav je da začnete razmišljati pozitivno.

In odrecite se skrbem, odrecite se razmišljanju o tem kako vi ne morete in česa ne znate. Dobro je, da veste česa ste v resnici sposobni in da zmorete.

Le da vam v tem trenutku malo primanjkuje poguma kar pa ni nič slabega.

Poglejte kaj je tisto kar si v danem trenutku lahko privoščite in bodite pozitivni. Naj bodo vaše misli ves čas ljubeče.

In ne pozabite na hvaležnost.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja