Mesečni horoskop Strelec za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Strelec marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Neka oseba veliko misli na vas in o vas. Obstaja možnost, da vas bo nenapovedano obiskala, ker bo želela z vami razčistiti stvari, ki vaju bremenijo iz bližnje preteklosti. Težava je v tem, da vi še niste pripravljeni zakopati bojne sekire, niste še pripravljeni na takšen pogovor. Ta oseba vas je namreč v preteklosti že večkrat prizadela in vas pustila na cedilu.

In sami ste se z veliko težavo odločili, da prekinete stike. Ker je rana še vedno globoko trenutno sploh ne razmišljate o tem, da bi se pobotali, oziroma, da bi se o čemer koli pogovarjali s to osebo. To pa spet ni najboljše za vas.

Ne glede na vse je prav, da se soočite z svojimi strahovi in zamerami. Se vam ne zdi, da je čas, ko prav, da začnete odpuščati? Zagotovo se boste tudi vi veliko boljše počutili, če boste pripravljeni na pogovor in na odpuščanje. Namreč, ta oseba vas v tem trenutku zelo potrebuje in vas pogreša. Naredite torej tudi vi korak naprej in dopustite, da se stare zamere umaknejo novim, lepšim energijam.

Ker, roko na srce, tudi vi sami se v zadnjem obdobju prav nič prijetno ne počutite. In če ste zelo iskreni do sebe, ozrite se malo na okoli. Kaj se vam v tem trenutku dogaja v vašem življenju? Ali se vam morda ne dogaja isto, kot se vam je pred meseci?

Se vam morda „ta zgodba“ ne vrača v malo drugačni obliki, kot ste jo vi že doživeli? Takrat ste vi naredili rez, kaj pa sedaj? Boste tudi tokrat vi tisti, ki se boste spet umaknili?

In, kam se še lahko umaknete, kam lahko še bežite? Kako dolgo še?

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja