Mesečni horoskop Tehtnica za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Tehtnica november 2015

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Mesec se bo za vas začel zelo srečno in veselo. Obsipani boste z ljubeznijo, predvsem v domačem okolju.

V tem času lahko pričakujete tudi sporočilo, ki bo prišlo po uradni poti. Vendar pa vam bo povedalo, da je vse v najlepšem redu in da so vaše skrbi popolnoma odveč. Za nič več vam ne bo potrebno skrbeti, tako da se lahko umirite in sprostite.

Neka oseba zelo hrepeni po vaši bližini in vaši družbi, vendar pa, kot da vi nimate časa, da bi se ji posvetili in da bi ji namenili svoj prosti čas.

Vedite, da je prav, da se tej osebi javite, da ji namenite trenutke svoje pozornosti in svojega časa. Kajti kadar ste vi potrebovali je ta oseba vedno imela čas za vas.

Malo bodite pozorni tudi na neiskrene ljudi, ki vas obkrožajo, vendar pa tudi na tem področju se ne bo dogajalo nič dramatičnega, kajti varni ste in zaščiteni z ljudmi, ki vas imajo neizmerno radi in ki vam stojijo ob strani.

Tako, da je vse dobro.

Te neiskrene ljudi pa boste iz svojega življenja tudi zelo na hitro odpravili, kajti vi sami natančno veste kako in na kakšen način se situaciji streže.

V tem mesecu boste razmišljali tudi o neki poti, vendar pa bo tu ostalo le pri mislih, ker se ne boste odločili, da bi se podali na kamor koli.

To si boste prihranili za kasnejši čas, v tem trenutku pa vas bolj zanima dogajanje v svojem domačem okolju in pred domačim pragom.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja