Mesečni horoskop Vodnar za Marec 2016

By | 03/03/2016

Horoskop Vodnar marec 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V tem obdobju vam nekdo jemlje in črpa energijo. Neka oseba vas v zadnjem času zelo obremenjuje in zaradi tega preprosto ne najdete izhoda iz trenutne situacije. Preveč se obremenjujete z stvarmi in z besedami, ki vam jih ta oseba namenja. Prav je, da se začnete osredotočati sami na sebe in na svoje potrebe.

Vprašajte se kaj je tisto kar si ta hip želite. Ali si še naprej želite, da te osebe črpajo vašo energijo. Čas je namreč, da se postavite za sebe, da se samozavestno postavite na svoje noge.

Tudi razmišljanja da bi o vas slabo govorili so nepotrebna. Kajti vedite, četudi če bi vas kdo obrekoval, za kar seveda ni nobenih razlogov, bodo s temi obrekovanji kmalu tudi prenehali. Saj veste, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha.

Na začetku boste verjetno povzročili nekakšen šok, da si sploh „drznete“ karkoli pokomentirati. Da si jemljete dovoljenje postaviti se zase. Ampak to je samo zato, ker so ljudje v vaši bližini do sedaj navajeni, da ste vedno tiho, da vedno kimate in da vedno vsem v vsaki zadevi ustrežete.

A tokrat boste odreagirali bistveno drugače. Tokrat se boste postavili za sebe in prav je tako, da to storite. Iz svojega življenja odslovite ljudi, ki vas obremenjujejo, ki vam povzročajo bolečine, kajti čas je, da se osvobodite.

Čas je, da zaživite na novo, tako kot vam ustreza. In čas je, da začnete življenje sprejemati z največjo možno žlico. Konec koncev, vi imate ključe v svojih rokah. Zato „odklenite“ vsa vrata, ki so vam napoto.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja