Mesečni horoskop Bik za Junij 2016

By | 20/05/2016

Horoskop Bik junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Zadeva pri vas je sledeča. V tem mesecu se boste večkrat obregnili ob stvari, ki se vam bodo zdele moteče, pa četudi v resnici sploh ne bo tako, kot se boste vi sami „odločili“, da je.

Nekaj boste slabe volje, nekaj bo, kar vam ne bo pogodu in zato si boste zelo hitro našli „žrtev“ nad katero boste stresali svojo nemoč in slabo voljo. Se bo potrebno kar malo v roke vzet. In bolj sodelovati z okolico, ki vam noče prav nič slabega.

Vse to je v vaših misli, ki bodo v tem obdobju kar precej krat bolj negativne kot pa pozitivne.

In ne glejte na vrč, kot da je pol prazen. Raje ga poglejte s tistimi, pozitivnimi očmi in spoznajte, da je ta vrč na pol poln. In videli boste, da se bo začelo vse spreminjati.

Nekaj vam ne bo najbolj jasno tudi kar zadeva vaše partnerske zadeve. Morda pa bi bilo čisto dobro, da se odločite za iskren pogovor in da tisto kar vam leži na srcu poveste, brez da bi ovinkarili. Verjemite, da si boste na takšen način naredili sami sebi največjo uslugo.

Tudi na splošno vam polagam na srce, da se nikar ne izogibajte pogovorov, še posebno ne tistih v katerih se zavedate, da stvari niso postavljene tako kot bi morale biti.

Drugače pa, ko boste opravili z temi ovirami se boste prav lepo imeli v tem mesecu. In če si boste privoščili še kakšen zanimiv vikend izlet bo to še toliko boljše.

Torej, le pogumno novim zmagam naproti in kot rečeno, iskrenost se vam bo v tem obdobju še najbolj splačala.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja