Mesečni horoskop Devica za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Devica junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Zadnje dneve ste se soočali z preizkušnjami. Obdobje je bilo res da težavno, ampak vi ste tako zelo močni, da vam je še enkrat znova uspelo premagati vse ovire, ki so vam bile dane na vaši poti.

In zakaj sploh se je potrebno soočati s takšnimi preizkušnjami, se sprašujete? Odgovor boste našli sami v sebi. Kaj je tisto s čimer ste se bojevali v preteklosti? Veste, tudi če imate še tako radi „red in disciplino“, pa ni prav nič narobe, da malo sprostite in si daste tudi malo svobode. To je tisto, kar vas največkrat duši. Zato se znajdete v težavnih situacijah, ker si ne dovolite biti vsaj malo sproščeni.

Verjemite, zelo dobro je, če v sebi poiščete in prebudite tistega čudovitega majhnega otroka. Saj se še spomnite svojih otroških let, mar ne? Takrat ste bili tako zelo sproščeni, veseli in brezskrbni. In ta otrok je še vedno v vas, v vašem srčku. Zato, dajte mu priložnost, da se spet prebudi. Vsekakor je zdaj pravi trenutek, da se poslovite od tega kar vas tako dolgo obremenjuje in da naredite nove korake v svojem življenju.

Pravzaprav; zmagovalec ste. In na odlični poti ste, da napredujete. Zato le pogumno izkoristite vse kar vam je dano, vse kar vam je podarjeno.

Vesolje ve, kaj potrebujete in kdaj to potrebujete. Zato vas spodbuja, da se osvobodite vseh bremen in da zaživite svoje pravo življenje.

In nikar naj vas ne bo strah podporo poiskati pri svojih najdražjih. Kajti vedite, neskončno vas ljubijo in vam želijo stati ob strani. Zato jim to dovolite.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja