Mesečni horoskop Dvojček za Junij 2016

By | 20/05/2016

Horoskop Dvojček junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Prihaja obdobje, ko bodo v ospredju vaš pogum, neomajnost in trdnost. Sprejemali boste pomembne odločitve predvsem v povezavi z vašo prihodnostjo. In vendarle se bo vse odvijalo za vas pozitivno.

Nikar se ne bojte povedati resnice in naj vas ne bo strah, da se soočite z tistimi osebami, ki so vam v preteklosti bili manj naklonjeni. Kajti po temeljitem in iskrenem pogovoru boste spoznali, da je bilo med vami in temi ljudmi le to, da si med seboj pač niste najbolj zaupali.

Stvari pa se bodo začele obračati vam v prid, saj vam bodo prav te ljudje za katere ste imeli pomisleke prav zdaj najbolj priskočili v podporo. Včasih je pač tako, da se zaplete pri tistih ljudeh na katere najbolj računate. In ki jim najbolj zaupate. Ko se začnejo dogajati situacije v katerih še posebno potrebujete takšne osebe ob sebi pa se na žalost izkaže, da le niso iz pravega testa.

Ampak naj vas to nikar ne žalosti. Nenazadnje je čisto v redu, da enkrat spoznate kdo je do vas iskren in kdo samo igra svojo igro.

Sicer pa, kot že rečeno. Lepo se vam bodo odvijali dogodki in vi boste pokazali kako ste v resnici močni.

Kakorkoli že, verjeli ali ne, energije vam bodo v tem mesecu naklonjene, zato jih kar se da dodobra izkoristite.

Nekaj svojega prostega časa pa le namenite tudi svojim bližnjim sorodnikom, ki si zelo želijo, da bi se večkrat oglasili pri njih.

Prav prijetno se boste počutili v domačem in ljubečem okolju.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja