Mesečni horoskop Kozorog za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Kozorog junij 2016

Pokličite jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Mesec, ki je pred vami vam bo minil kot bi mignil. Vsekakor boste imeli kar nekaj situacij zaradi katerih se boste prav krasno počutili. Predvsem pa vas bo presenetilo neko sporočilo, ki ga boste prejeli že zelo kmalu.

Glede na to, da so bili vaši upi in želje usmerjeni v to, da bi navezali stik z neko določeno osebo, se bo to tudi zgodilo. Čeprav bodo vajini prvi koraki nekoliko nerodni, pa bosta oba kmalu odkrila veliko dobrih lastnosti, ki vaju bo začele povezovati. In vendarle, vi se boste morali odločiti kako naprej.

Namreč, zavedati se morate, da imate še nerazrešene zadeve z nekom, ki še vedno čaka na vas. Že res, da ste tej osebi dokaj jasno povedali, da se pač „ne greste več“. Težava je v tem, da vas ta oseba sploh ni jemala resno in da še kar čaka, da se boste pojavili.

Vi pa kot kaže niste ravno najbolj taktni pri tej osebi. Morda bo potrebno, da se vsaj še enkrat sestaneta in da tej osebi ponovno, tokrat morda malo bolj natančno pojasnite, kaj si mislite in kakšni so vaši načrti. Ker se v nasprotnem primeru zlepa ne boste otresli te „sence“.

Prav tako pa je zelo pomembno, da boste do te nove osebe, ki vam prihaja naproti kar se da iskreni. Seveda vam ni potrebno razkriti vsega svojega življenja. Ampak prav je, da ne dajete lažnih upov v kolikor še sami niste najbolj prepričani kam vas bo vodila pot.

Vsekakor je zelo pomembno, da naredite prave poteze. To česar ne potrebujete več, spustite od sebe. Sprejmite pa tisto kar vas ta hip osrečuje.

Pokličite jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja