Mesečni horoskop Rak za Junij 2016

By | 20/05/2016

Horoskop Rak junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Ali je sploh lahko še kaj lepšega in boljšega kot zavedati se, da ste ljubljeni. In vi; ali se tega sploh zavedate? Veste, v resnici ste zelo ljubljeni. Vaši najdražji vas nosijo v svojih srčkih.

Zakaj torej toliko negativnih misli in čustev. Zakaj je potrebno pri vsaki zadevi tako zelo komplicirati? Bodite sami do sebe povsem iskreni. Priznajte si, da imate pri teh zadevah sami s seboj težave, ker boste vedno najprej zagledali tisto kar je sivo, namesto, da bi uzrli to čudovito luč, ki vas veš čas kliče k sebi.

Zakaj je temu tako? Ali se morda spomnite, kaj se vam je zgodilo pred sedmimi leti? S kom ste imeli negativno izkušnjo? Kdo je oseba, ki je v vašem srčku pustila tako velik pečat bolečine?

In, ali se vam morda ne zdi, da je res že skrajni čas, da se „očistite“ teh slabih energij in se osvobodite?

Veste, resnično nima več nobenega smisla, da se kar naprej vračate nazaj, v preteklost, ko pa je sedanjost tako zelo lepa.

In vaša sedanjost je še posebno čudovita. Samo videti morate to, spregledati. Osvobodite se zamer in se podajte novi sreči in zmagi nasproti.

In verjemite svojim najdražjim, ki vas na vsakem koraku vedno spodbujajo in vas podirajo.

Ker, če boste stvari začeli gledati z temi svojimi, pravimi očmi, potem boste zelo kmalu spoznali, da vam v tem trenutku v prav nič ne manjka in vam res ni hudega.

Torej, odprite se in uživajte življenje. Kajti, do vas je življenje tako zelo radodarno. In sreča vam je resnično naklonjena.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja