Mesečni horoskop Ribi za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Riba junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Ljudem, ki vas na veliko izkoriščajo recite končno „zbogom“. Vedno ste na dosegu roke, ko je treba komu pomagati, vedno ste na razpolago, ko je treba namesto koga vskočiti. In, kakšna je pa kaj korist od tega kar počnete? Razen to, da so se lepo vsi naučili kako na lahek način vas lahko izkoriščajo?

Veste, na tak način ne boste nič bolj priljubljeni. Verjeli ali ne, ljudje vas bodo začeli ceniti takrat, ko boste pošteno zaropotali. Takrat, ko boste udarili po mizi. Ker takrat bodo končno začeli dojemati, da se ne gre poigravati z vami in z vašo strpnostjo.

Naj si vas nikar ne drznejo preizkušati, razen seveda, če si želijo izvedeti in spoznati kako je videti, ko vas zagrabi sveta jeza. No, takrat pa je res najboljše, da zbežijo vsi vsak v svoj kot in se skrijejo. Ker pač, predvsem zaradi svoje ljubeče in nežne narave nihče sploh ne pomisli, da je v resnici v vas izjemna moč in pogum. In da presneto dobro obvladujete svoje življenje.

Pa ne le svoje ampak znate postaviti stvari na svoje mesto tudi kjer je to pač potrebno. Skratka; čas je, da pokažete kdo in kaj ste. In da se nehajo takšna in drugačna poigravanja z vami in vašimi dobrimi dejanji. Boste videli kakšen „hec“ bo to. V resnici se boste prav zabavi, ko se bo začelo tisto:“Če pa…če pa“.

No, kakorkoli že, zdaj boste začeli uvajati red in disciplino in nadvse zadovoljni boste z rezultati svojega početja. Tako boste postavili zelo samozavestni in kar zacveteli boste.

Torej, le pogumno naprej!

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja