Mesečni horoskop Škorpijon za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Škorpijon junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je pa prav lep mesec. Nekaj novega se vam bo „prikradlo“ v življenje. In to vas bo prav navduševalo. Nasploh je pred vami obdobje, ko se lahko vse postavi na svoje mesto. Tako kot mora biti. Kajti zadnje čase vam situacije in dogodki niso ravno „šli na roke“.

Na srečo, pa se s tem mesecem zadeve spreminjajo. Dočakali boste nove projekte za katere ste se kar nekaj časa trudili. Dobili boste celo potrdilo, da ste na najboljši poti k uspehu. In tudi sicer vam bo šlo v tem času bolj kot ne vse krasno od rok.

Pa vendarle, ne bo šlo brez tistega „Ampak“. Namreč; žal vam malo nagaja vaš ego. Predvsem se nikakor ne znebite posesivnosti in ljubosumja. Veste, pa za to res ni nobene potrebe. Kajti vedeti morate, da so stvari in situacije v življenju na katere pač nimate vpliva. In prav je tudi, da se zavedate tega, da vedno vse po vaše pač ne more biti. To bi bilo res nenavadno.

Veste, energije so vam tako zelo naklonjene. Toliko lepih stvari vas čaka v tem obdobju, zato se resnično potrudite, da ne boste sami sebi pokvarili teh lepih situacij.

In, nenazadnje; že velikokrat ste sami sebi dokazali, da vam ta vaša „težavica“ lahko naredi veliko škode. Osvobodite se teh negativnih misli in napačnega razmišljanja in raje sprejmite radost in ljubezen k sebi.

Ko boste tako osvobojenih nižjih energij se vam bodo dogodki, ki so pred vami odvijali še hitreje in še bolj v pozitivni smeri. Vsekakor je vse odvisno samo od vas samih. Saj veste; vi sami ste kreator.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja