Mesečni horoskop Strelec za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Strelec junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Malo po malo, pa si boste prav kmalu zares lahko končno oddahnili. Ni bilo prijetno, ampak; še ena velika šola za vas je mimo. Zdaj pa je vse kar potrebujete le še to, da uredite teh nekaj malenkosti, ki so še ostale „odprte“.

Glede na to, da ste se zelo odgovorno lotili reševanja te situacije, se vam bo v juniju počasi le začelo odpirati. Čisto malo vam je še ostalo, da boste končno lahko svobodno zadihali in začeli s tiste, „ta prave nule“.

Za vas je to vsekakor zelo dobra novica. In glede na to, da so vaše misli že usmerjene v prihodnost je to naravnost krasno. Pomembno je, da ste bili dovolj močni in pogumni in da ste se kljub vsem oviram s katerimi ste se spopadali, odločili in podali na pot reševanje svoje situacije.

Ne samo, da ste s tem sami sebi dokazali koliko je v vas poguma, postali ste res lep zgled tudi drugim. Ljudje, ki vas le bežno poznajo si bodo želeli vaših nasvetov.

In vendarle, vaše izkušnje iz preteklosti vam bodo vodilo, da vsakemu človeku ne boste zaupali. Je že tako, da vsaka šola nekaj stane, vaša pa je imela še posebno visoko ceno.

In spet; po drugi strani je ta izkušnja za vas zelo dobrodošla. Kajti vedno znova in znova „padete na istem izpitu“. Morda pa bo tokrat le drugače.

Morda pa vas je končno le izučilo. Predvsem bo čas tisti, ki bo pokazal, kaj ste naučili iz te zadnje lekcije. Res imate neverjetno veliko moč v sebi, ampak vseeno; res je že čas, da začnete gledati na življenje z realnimi očmi.

Odslovite tiste ljudi, ki vas še vedno izkoriščajo.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja