Mesečni horoskop Tehtnica za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Tehtnica junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Kaj se dogaja z vami dobra dušica? Zakaj toliko žalosti? Videti je, da vam nekdo strl srce. Da, to je lahko resnično neznosna bolečina. Dovolite si „odžalovati“ to kar ste izgubili, to kar je odšlo. Potem pa se čim hitreje „vrnite“ v ritem življenja.

Predvsem pa nikar ne obračajte hrbta sreči in pozitivnim dogodkom, ki so pred vami. Kajti resnica je, da se vam odpirajo vrata, skozi katera le čim prej vstopite.

Veste, življenje je v resnici tako zelo čudovito. In to veste tudi sami. Zato se podajte na čudovito pot, ki je pred vami. Da, res je, da se boste še soočali z neprijetnimi situacijami. Ampak takrat je zelo pomembno, da ne izgubite vere in zaupanja v sebe. V svojo moč in v svoje talente.

Na splošno pa je prav zanimivo, da vi najboljše delujete takrat, ko se vam dogajajo stresne situacije.

No, skratka. V tem obdobju je pred vami kar veliko dela. Predvsem pa se boste morali odločiti, ali se boste podali na samostojno pot ali pa boste še naprej ostali tu kjer ste sedaj. Kajti, vi res potrebujete svoj prostor pod soncem.

Vaša velika želja, da bi zaživeli samostojno pa se lahko uresniči. Pravzaprav je to vam kar na dosegu roke. Vse kar je potrebno da storite je le to, da se opogumite in naredite ta korak v samostojnost.

In verjemite, ko boste enkrat začutili kako je biti „sam s seboj“, tega ne boste več hoteli zamenjati za nič svetu. Kajti takrat boste spoznali, da ste potrebovali samo to „malenkost“. In vaša samozavest bo takoj povečana.

Torej, kar pogumno.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja