Mesečni horoskop Vodnar za Junij 2016

By | 30/05/2016

Horoskop Vodnar junij 2016

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Morda je zdaj pravi čas, da se vprašate, kaj si od življenja v resnici želite. Ker trenutno ste s tem kar se vam dogaja precej nezadovoljni.

In če vemo, da smo mi sami tisti, ki smo odgovorni za svoje življenje je kar prav, da začnete resno razmišljati o tem, kaj lahko spremenite. Vsekakor najprej pri sebi. Ni lahko se soočiti z samim s seboj; včasih je takšno soočenje lahko neprijetno, celo boleče. In vendarle je največkrat zelo zdravilno.

Ker, v bistvu; s tem, ko se začnete zavedati svojih pomanjkljivosti, svojih šibkih točk največ lahko naredite sami za sebe.

Torej, kaj je tisto, kar bi si na sebi želeli spremeniti? Kaj si želite, da bi bilo drugače? Ker, ko boste ozavestili svoje želje in potrebe, potem se vam bodo začele stvari odvijati neverjetno hitro.

In prav na takšen način boste zelo hitro spoznali tudi, kdo so ljudje, ki nekako ne sodijo v vaše življenje. Tako in tako sami veste in čutite, da vas določeni ljudje s katerimi ste v stiku dobesedno izčrpavajo. No, takšnim osebam pravimo, da so „energetski vampirji“. Preprosto zato, ker se v njihovi bližini počutite izčrpani, občutek imate, kot da ste se čisto „izpraznili“.

Seveda se je to res zgodilo. Kajti, te osebe so tako črnoglede in imajo tako zelo negativno energijo, da potrebujejo nekoga, skozi katerega si bodo polnili svojo dušo.

Vsekakor je pomembno, da prepoznate, kdo so te osebe in da jih čim prej odslovite iz svojega življenja. In to bo le prvi korak k izboljšanju vašega življenja v celoti.

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja