Letni horokop Bik 2020

By | 24/07/2019

horoskop bik 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V novem letu lahko uresničite svoje potenciale in dosežete vsaj nekaj tistega, o čemer sanjate.

Letni horoskop Bik 2020 LJUBEZEN

Samski Biki bodite pripravljeni na v resen odnos z osebo, ki vam je ali pa vam še bo všeč. Če tega niste pripravljeni narediti, je zelo malo verjetno, da jo boste ujeli v svojo mrežo, ne glede na to, kako močno mislite, da si jo želite. V novem letu boste namreč imeli odlično priložnost spoznati, da je v ljubezni, tako kot na drugih področjih življenja, pomembno odgovorno ravnati in se vedno zavedati, da vaša dejanja pomembno vplivajo na ljubljeno osebo. Junij in preostali del poletja bo odličen čas za medsebojna ljubezenska spoznavanja.

Vezani Biki:  Čas je namreč, da se naučite odgovornejšega partnerskega ravnanja in sklenete kakšen kompromis ter se prilagodite ljubljeni osebi. Še sami boste presenečeni, koliko zadovoljstva vam lahko da sporazumna odločitev, pa naj gre še za tako majhno malenkost. Če tega ne boste sposobni narediti in boste vztrajali pri starem dobrem molku ali izogibanju določenim pogovorom, bo po vsej verjetnosti ljubljena oseba tista, ki bo sprejela neizogibno odločitev, ali pa se bo v vajin odnos zapletla še tretja oseba. Ljubezenski trikotnik bi vam vsekakor lahko pomagal uvideti marsikaj, res pa je, da s seboj prinaša veliko drame, ki je v svojem življenju ne potrebujete.

Letni horoskop Bik 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Že po naravi ste izredno marljiv delavec, ki se zaveda svojih odgovornosti in materialnega dobička, povezanega z uspešnim delom. V novem letu bo še posebno izražena vaša sposobnost sodelovanja in združevanja moči z enako mislečimi in sposobnimi ljudmi, s katerimi boste ustanovili podjetje ali pa se lotili skupnih projektov. Če imate redno službo, bodo vaši nadrejeni zelo zadovoljni z vašo produktivnostjo, sodelavci pa z vašo velikodušnostjo. Odlično se boste izkazali kot vodja projektov, saj boste pripravljeni s skupnimi silami delovati v skupno dobro.

Letni horoskop Bik 2020 POČUTJE

Nagnjeni ste k uživanju na vseh področjih, hrana pa je še zlasti ena izmed vaših največjih ljubezni. Toda v prvi polovici leta bi bilo bolje nekoliko brzdati apetit in se vzdržati težke hrane. Nagnjeni boste namreč k prebavnim motnjam in posledičnemu povečanju telesne teže. Zelo dobro bi bilo, če bi se večkrat odpravili na masažo in tako prekrvavili svoje ude. Vse to bo izboljšalo kroženje krvi in energije, ki jo potrebujete.

Priporočilo ZA LETO 2020

Optimizem, ki vas bo preveval v letošnjem letu, se bo izražal tudi na področju ljubezni. Z močno izraženo

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

3 in 5

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Delfin

KAMEN SREČE 2020

Opal

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja