Letni horoskop Devica 2020

By | 24/07/2019

horoskop devica 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V prvi polovici leta pričakujte družabno in dinamično obdobje, v katerem boste veliko delali, se veliko družili in uresničevali svoje načrte.

Letni horoskop Devica 2020 LJUBEZEN

Samski se boste v novem letu prelevili v pravega osvajalca. Ne bo se vam težko približati osebi, ki vam je všeč, saj boste igrivi, spogledljivi in presenetljivo duhoviti. Znali boste nasmejati svojo družbo in očarati tistega, ki vam je všeč. Od marca boste imeli več priložnosti za strastno in srečno ljubezensko zvezo, če si jo seveda želite. Številne device bodo namreč raje eksperimentirale in si privoščile več partnerjev. Vseeno se zdi, da boste do druge polovice leta že ujeli nekoga, s katerim se bosta malce ustalila in se posvetila drug drugemu. Možno pa je, da boste ugotovili, da vas menjavanje partnerjev ne zadovoljuje in se boste raje znova osamili.

Vezani: v partnerstvu, bosta na novo odkrivala spolno življenje, ki bo nenadoma spet oživelo po zaslugi vašega na novo vzniklega libida in erotične energije. Večkrat si bosta privoščila tudi romantične urice in dolge pogovore, pripravljena se bosta prilagajati in sprejemati kompromise pri pomembnih odločitvah. Vse to bo zelo pozitivno vplivalo na vajin odnos, ki bo temeljil na boljšem razumevanju in sodelovanju. Predvsem pomlad bo izredno aktivna v smislu medsebojnega zbliževanja in vnovičnega spoznavanja. Če ste v slabem odnosu, se boste veliko lažje postavili zase ter zagovarjali svoje pravice in zahteve.

Letni horoskop Devica 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Iz precej samotarskega in zadržanega sodelavca se boste prelevili v družabnega in veselega kolega. V poslovnem krogu boste veliko bolj samozavestni, kar bo po vsej verjetnosti tudi posledica vaših preteklih uspehov in dosežkov. Lažje se boste odločali za skupinske projekte, pri katerih boste pripravljeni svoje znanje deliti z drugimi in celo prisluhniti drugim ter upoštevati njihove zamisli. Pri tem se ne boste počutili ogroženega, temveč boste v novih sodelovanjih videli le še eno priložnost za osebni razvoj. Zelo možno je tudi, da boste prek službenega delovanja spoznali osebo, v katero se boste zaljubili. Dobro poslovno leto se obeta predvsem tistim, ki opravljate rutinske, birokratske poklice, in tistim, ki ste se pripravljeni naučiti tudi kaj novega.

Letni horoskop Devica 2020 POČUTJE

V novem letu pričakujte dobro zdravje in počutje. V sebi boste čutili več energije in živahnosti, zdržali boste več naporov kot sicer. Spogledovanje z duhovnostjo vas bo v drugem polletju privedlo do uvajanja manjših sprememb v vašem življenju. Morda boste vanj vnesli več meditacije ali joge, vsekakor pa se boste posvečali predvsem sprostitvi in odlaganju različnih bremen iz preteklosti. Kar se prehrane tiče, jejte več oreškov in živil z vlakninami, predvsem poleti, ko boste nagnjeni k težavam s prebavo, pa se izogibajte težki hrani in pretiranemu pitju alkohola.

Priporočilo ZA LETO 2020

Poskušate se čim prej prilagoditi spremembi, ki ji boste priča na osebnem področju, in se sprijaznite z njo.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

6 in 9

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Fatimina roka

KAMEN SREČE 2020

Diamant

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja