Letni horoskop Dvojčka 2020

By | 24/07/2019

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Čeprav vedno nekam hitite in izgubljate potrpljenje, se boste letos morali bolj osredotočiti na dogajanje okoli sebe in potrpežljivo delovati v skladu s tem, kar vidite.

Letni horoskop Dvojčka 2020 LJUBEZEN

Samski Dvojčki, torej tisti brez partnerja, boste v prvi polovici leta precej aktivno iskali ljubezen. To boste lahko našli na najbolj presenetljivem kraju, v soseski, med nakupovanjem v trgovskem središču ali v bližnji restavraciji. Zelo možno je tudi, da bo iskrica preskočila med vami in nekom, ki ga zelo dobro poznate v prijateljskem smislu. Vsekakor vam ne bo treba daleč, da bi spoznali nekoga, s katerim bi preživeli prijetne ulice. Po vsej verjetnosti vas bodo čustva do te osebe zelo presenetila, saj bodo globoka in dolgotrajna. Ste pripravljeni na resno zvezo?

Vezani Dvojčki:  če ste v razmerju ali partnerstvu, ki vas ne zadovoljuje, boste v prvi polovici leta pripravljeni zelo aktivno spremeniti vajin odnos. Možno je, da boste to hoteli narediti prek tretje osebe, ki bo nastopila kot svetovalec ali kot del ljubezenskega trikotnika. V vsakem primeru pričakujte dramo, katere razplet je odvisen predvsem od vas samih.

Letni horoskop Dvojčka 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Polno zaposleni boste in velikokrat boste imeli občutek, da vam nadrejeni nalagajo preveč bremen. To bo lahko posledica varčevanja in odpuščanja vaših kolegov, katerih delo boste morali prevzeti na svoja pleča, ali pa preprosto dejstva, da odlično opravljate svoje naloge in vam šefi zaupajo. V vsakem primeru boste imeli dela na pretek, posledični dobiček pa bo prav tako zadovoljiv. Če ste samozaposleni, boste zaradi preobremenjenosti resno razmišljali, da bi najeli pomoč. Priporočamo vam, da to poiščete zunaj družinskega kroga, saj se boste sicer lahko znašli v precej zapletenem položaju in se boste iz čuta odgovornosti ali pa zaradi slabe vesti čutili dolžni početi nekaj, česar sicer zagotovo ne bi. Če upate, da se bodo vaše odgovornosti sčasoma zmanjšale, se motite.

Letni horoskop Dvojčka 2020 POČUTJE

Ker boste ves čas v akciji, vam toplo priporočamo redno jemanje vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dodatkov, za katere veste, da vam pomagajo izboljšati imunski sistem. Predvsem poleti vam odsvetujemo pretirano uživanje alkoholnih pijač, ki lahko škodijo vašemu izčrpanemu organizmu. Če ne boste dovolj pazili nase, boste lahko že spomladi, predvsem pa poleti imeli težave z alergijami ali drugimi kožnimi težavami. Bodite potrpežljivi sami do sebe in prisluhnite svojemu telesu. Zgodaj spomladi, marca, boste začutili prvo krizo izčrpanosti, zato vam takrat toplo priporočamo teden dni dopusta, da se boste imeli priložnost predvsem umsko in fizično spočiti.

Priporočilo ZA LETO 2020

Če poskuša nekdo pretirano vplivati na vaše odločitve, morate pokazati uporniško naravo in se bolj postavili sami zase.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

5 in 7

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Sončnica

KAMEN SREČE 2020

Japis

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja