Letni horoskop Kozorog 2020

By | 24/07/2019

horoskop kozorog 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Razmere na poklicnem področju se počasi umirjajo. Po vsej verjetnosti ste v zadnjih letih dosegli položaj, ki ste ga hoteli, ali pridobili znanje in izkušnje, po katerih ste hrepeneli.

Letni horoskop Kozorog 2020 LJUBEZEN

Samski Kozorogi: že v začetku leta se kažejo nove ljubezni, čeprav boste kozorogi vse leto imeli veliko možnosti za strastne nove zveze. Nekateri boste kar malo preveč neučakani in željni telesne ljubezni. Od vas je odvisno, kako daleč bo šel vajin odnos, z osebo ki jo boste spoznali, pomembno pa je, da novega razmerja ne povezujete s preteklimi razočaranji in ga jemljete kot povsem samostojno poglavje v svojem življenju. Vse kaže, da bosta preizkušnjo zelo dobro prestala.

Vezani Kozorogi: če še vedno vztrajate s partnerjem, ki vas ne zadovoljuje, bi bilo dobro že v prvih dveh mesecih oditi na svoje in se odločiti za samsko življenje. Čas je za novo življenjsko poglavje, ki bo temeljilo predvsem na osebni izpolnitvi in zadovoljstvu. Sprejmite ga z obema rokama in uživajte v novi svobodi. Če ste v trdnem razmerju, pričakujte zadovoljivo leto, v katerem imata možnost še poglobiti odnos s skupnimi hobiji in potovanji.

Letni horoskop Kozorog 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

V novem letu imate priložnost vztrajno graditi kariero in utrditi svoje mesto v kolektivu. Morda se na novem položaju še nekoliko lovite, toda že spomladi bodo z novimi nalogami in dolžnostmi prišle priložnosti, da samozavestno nastopite v voditeljski vlogi. Skupinskim projektom, ki se jih sicer zelo otepate, zelo dobro kaže, saj vam bodo dali priložnost zbližati se s z delovno skupino in se izkazati kot njen vodja. Če niste pretirano ambiciozen kozorog, se lahko zgodi, da boste dobesedno pahnjeni v pomembnejšo vlogo, pri kateri se boste morali znajti na lastno pest. Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih. Še najbolj bo na tapeti odnos z nekom, ki je pričakoval vodilni položaj, a so ga nazadnje dodelili vam. Na finančnem področju ne boste imeli posebnih težav.

Letni horoskop Kozorog 2020 POČUTJE

V prvi polovici leta boste precej živčni in pod stresom. Ne boste našli pravega kanala za sprostitev odvečne energije, zato vam priporočamo več družabnih športnih aktivnosti. V družbi se boste namreč še najbolje sprostili. Voda vas bo poživila in vam dala več energije, pa tudi motivacije za nove podvige. Predvsem novembra bo vaše počutje na višku. Takrat se lahko lotite večjih fizičnih podvigov.

Priporočilo ZA LETO 2020

Če želite napredovati, boste imeli vse možnosti. Pazite le, da pri tem ne boste pretirano agresivni in, da ne boste preveč uveljavljali svoje volje.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

4 in 8

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Obesek s piramido

KAMEN SREČE 2020

Kamena strela

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja