Letni horoskop Lev 2020

By | 24/07/2019

letni horoskop lev 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Po naravi hrepenite po uspehu in priznanju in v novem letu boste dobili priložnost, da zasijete in se pokažete v najboljši luči.

Letni horoskop Lev 2020 LJUBEZEN

Samski Levi:  vam bo ljubezen pomenila predvsem sprostitev in kanal, prek katerega se boste znebili določenih napetosti. Zelo možno je, da boste mlajši levi doma pod večjim pritiskom glede ljubezenskega življenja. Morda staršem ne bo všeč vaša izbira partnerja ali pa boste poskušali pretrgati odnos z nekom, ki je vašim staršem zelo všeč in boste zato imeli pomisleke ali to celo skrivali pred njimi.

Vezani Levi boste letos po vsej verjetnosti v popolnosti občutili napor in breme družinskega življenja. Vse to bo posledica poklicne preobremenjenosti in pomanjkanja časa za vaše najbližje. S partnerjem se bosta zaradi vaših delovnih obveznosti precej oddaljila. Zaupni pogovori o tem, kako se počutite, kaj čutite, kakšni so vaši načrti in kdo vas v službi vznemirja, so nujni. Če partner ni pripravljen poslušati o vaših službenih težavah, potem bosta težko vzpostavila ravnotežje in zelo verjetno boste uteho našli kje drugje. Ljubezenski trikotniki zato niso izključeni. V drugi polovici leta boste še bolj dovzetni za ljubezenske avanture, zato pazite, da si ne boste v zasebnem življenju ustvarili nepotrebne drame.

Letni horoskop Lev 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

V začetku leta boste imeli čas temeljito razmisliti o tem, kaj želite od svojega poklicnega življenja oziroma kariere. Osredotočite se na kratkoročne in dolgoročne cilje, premislite, koga lahko vključite vanje in kako bi jih lahko dosegli. Pozneje, ko bo Jupiter prišel v vaše znamenje, namreč ne bo časa za razmišljanje, tehtanje in omahovanje. Ko vas bodo ljudje spraševali, kaj želite, da storijo namesto vas, boste morali imeti pripravljen odgovor. Delovati bo treba hitro in učinkovito. V prvem polletju bodo najbolje napredovali zdravstveni delavci vseh vrst in vsi tisti, ki delujejo v zaprtih prostorih, pozneje pa se bodo priložnosti odprle vsem vrstam poklicev. Če vas pretekli cilji, delovna mesta ali naloge, ki ste jih opravljali do zdaj, ne veselijo več, jih prečrtajte s svojega seznama in se lotite novih.

Letni horoskop Lev 2020 POČUTJE

Številni Levi se bodo v tem letu odločili spremeniti življenjski slog, seveda na bolje. Bolj se bo leto bližalo koncu, bolj boste dojemali, da so spremembe, ki ste jih uvedli, dobre. Verjetno se boste vsaj začasno odrekli kateri od svojih razvad ali pa se znebili nekaterih ljudi v svojem življenju in zaživeli nekoliko bolj umirjeno in sproščeno. Predvsem poletni in jesenski meseci bodo primerni za nekoliko bolj zdravo življenje v naravi. Če ljubite morje, si ga letos vsekakor privoščite več kot sicer, saj bo temeljito očistilo vaše energetsko polje in vas pripravilo na nove napore.

Priporočilo ZA LETO 2020

Ne glede na izzive,  ste in bodite dovolj močni in sposobni, da uspešno prebrodite prehodno obdobje.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

3 in 7

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Luna in Sonce skupaj

KAMEN SREČE 2020

Ahat

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja