Letni horoskop Oven 2020

By | 22/07/2019

horoskop oven 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Po težavnem letu preizkušenj in izzivov pričakujte naporno leto, v katerem lahko veliko dosežete, če boste le brzdali svojo neučakano naravo.

Letni horoskop Oven 2020 LJUBEZEN

Samski Ovni: čedalje bolj se zavedate, da ob sebi potrebujete osebo, ki vas bo zadovoljila ne le seksualno, temveč tudi čustveno. Ob sebi torej potrebujete dobrega ljubimca in dobrega prijatelja, zato boste v novem letu iskali osebo, ki je topla, inteligentna in spoštljiva do drugih ljudi. Sebičnost, plehkost in površnost gotovo ne bodo lastnosti, ki bi pritegnile vaše srce, zato se izogibajte krajev, kjer bi lahko spoznali predvsem takšne tipe ljudi.

Vezani Ovni:  ljubezenski odnosi bodo v tem letu dobro napredovali. Pojavljala se bodo vprašanja na področju financ in premoženja, zato bi bilo dobro vse to razčistiti, še preden se s partnerjem zaradi tega zapleteta v konflikte, morda ne med sabo, ampak z drugimi. Če živita pri vaših ali partnerjevih starših, bi bil morda čas, da se odselita na svoje. V drugi polovici leta se odpravite na družinske počitnice in si privoščite več časa za počitek.

Letni horoskop Oven 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

V poklicnih odločitvah ste čedalje večji mojster, zato boste v novem letu brez težav sprejeli nekaj težavnih odločitev, zaradi katerih boste pridobili tudi občudovanje svojih nadrejenih. Ste dobro motivirani in z novimi projekti boste dokazali, da zmorete. Napredovanje zato ni izključeno. Konec julija boste sicer začutili nov, svež veter, ki vam lahko prinese novo službo, novega poslovnega partnerja ali nov projekt, ki bi lahko močno spremenil vašo kariero. Znani ste namreč po spontanem zapravljanju, in ker obstaja velika verjetnost, da boste v prvi polovici zelo zapravljivi, nekaj denarja raje ohranite na bančnem računu. Pozneje boste razmišljali o financiranju dodatne izobrazbe.

Letni horoskop Oven 2020 POČUTJE

Ker ste izredno dinamični in živahni, je določena količina stresa pravzaprav nujna za vaše nemoteno delovanje. Toda ker ne poznate vedno prave meje in radi greste z glavo skozi zid, vam toplo svetujemo, da se ne obremenjujete z dodatnimi odgovornostmi in se izogibate napetih odnosov z osebami, ki vam niso najbolj pri srcu. To velja tako doma kot v službi. Tudi hrbtenica bo v tem času bolj občutljiva.

Priporočilo ZA LETO 2020

Na novosti ali nepričakovane dogodke, ki lahko močno obremenijo vaš partnerski odnos, se ne odzovite pretirano negativno.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

2 in 8

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Sova

KAMEN SREČE 2020

Smaragd

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja