Letni horoskop Rak 2020

By | 24/07/2019

horoskop rak za vas

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je bogato in plodno leto. Česar vam še ni uspelo postoriti na delovnem področju, boste brez težav opravili v novem letu.

Letni horoskop Rak 2020 LJUBEZEN

Samski Raki  boste v ljubezenskih odnosih zelo nestanovitni. Enkrat boste hoteli resno zvezo, drugič le avanturo, spet tretjič se boste na smrt zaljubili, a nič naredili, da bi se vaše čutne in čustvene želje uresničile. Možno je tudi, da boste osebo, ki vam je všeč, zasuli s pretirano pozornostjo, ki ji ne bo preveč všeč. Obstaja tudi nevarnost, da se boste preveč podredili vplivu nove ljubljene osebe in se začeli spreminjati njej na ljubo, pri tem pa zanemarili svojo duhovno in intelektualno rast. Ne dovolite, da zaradi čustev izgubite stik sami s seboj. Sebi in drugemu dopustite svobodo in čas za razmislek o tem, kakšna čustva sploh gojite v sebi in kaj bi sploh radi.

Vezani Raki: tudi na tem področju bo v novem letu precej nepredvidljivo. Če ste v harmonični zvezi, se pripravite na nenehne vzpone in padce, ki bodo posledica nemirnosti, nepotrpežljivosti in nepojasnjenega nezadovoljstva. Čustveni izpadi bodo lahko zelo pogosti, iz tega pa se bodo razvili manjši prepiri, ki bodo precej skazili vašo sicer harmonično partnerstvo. Pogosti pogovori so zato nujni, saj bosta le tako drug drugemu dopovedala, da se imata še vedno rada in da je vse skupaj le posledica nepredvidljivosti, ki vaju vsake toliko časa pahne v obup.

Letni horoskop Rak 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Leto, ki prihaja, bo še boljše in zanimivejše od prejšnjega, res pa je, da bo tudi napornejše. Delo bo sicer nekoliko zastalo, dogajanje v ozadju pa bo naraščalo in s tem tudi vaši strahovi o prihodnosti. Pomembno je, da se v tem času držite čim bolj zase in se izogibate različnim govoricam in ugibanjem o tem, kaj se dogaja, kdo bo koga in zakaj. Ostanite zvesti sami sebi, ohranite svojo celovitost, iskrenost in kredibilnost ter še naprej nemoteno opravljajte svoje delo. Kakršnikoli čustveni izpadi vam v tem trenutku ne bi prav nič koristili.

Letni horoskop Rak 2020 POČUTJE

V novem letu boste dobrega zdravja. Če ste pred tem imeli večje zdravstvene težave, boste zdaj izvedeli dobre novice glede zdravljenja oziroma svojega stanja. Več pozornosti vseeno namenite manjšim težavam, kot so prehladi in glavoboli, saj bodo tovrstne negativne vibracije slabo vplivale na vaše delovanje in poslovno učinkovitost. V primeru pretirane živčnosti in pritiskov lahko zlahka podležete potrebi po hrani ali alkoholu, zato pazite, da svoji odvisniški naravi ne boste dali proste poti. Še zlasti v prvi polovici leta, ko boste precej napeti, poskrbite za notranji mir.

Priporočilo ZA LETO 2020

Čeprav se boste v odnosih večkrat počutili izzvani in nerazumljeni, bodite čim bolj taktni, preudarni.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

5 in 9

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Riba

KAMEN SREČE 2020

Hematit

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja