Letni horoskop Ribi 2020

By | 24/07/2019

horoskop ribi 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je pozitivno in uspešno leto. V ljubezensko življenje prihaja več optimizma in veselja, pa tudi novih priložnosti.

Letni horoskop Ribi 2020 LJUBEZEN

Samski. imate v prvi polovici leta zelo veliko možnosti za ljubezen. Morda se bo to zgodilo v tujini ali pa boste osebo, ki vam bo zelo všeč, spoznali na nekem izobraževalnem dogodku. Možno je tudi, da se bo iz skupnega sodelovanja rodilo prijateljstvo in pozneje ljubezen. Aprila boste imeli največ priložnosti, da se zbližata in si razkrijeta vzajemna čustva.

Vezani: na ljubezenskem področju se bodo energije sprostile. Morda se bo vajin odnos le spremenil in bo oseba še vedno v vašem življenju, toda pomembno je, da se znebite negativizma in vrtenja v začaranem krogu želja, pričakovanj in razočaranj. Sprejmite drugo osebo takšno, kot je, in poskusita zgraditi drugačen odnos. Sicer ste se do zdaj radi smilili sami sebi, a letos se boste lažje spopadali s svojimi čustvi, z okolico in pričakovanji drugih. Če se obremenjujete s tem, kaj bodo rekli drugi, je skrajni čas, da opustite takšno razmišljanje, ki vam samo škodi. Pri tem se znebite tudi lastnih obsojajočih misli o drugih. Usmerite se v pozitivne misli in se odprite novi, lepši prihodnosti.

Letni horoskop Ribi 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Dokler ne boste ugotovili, da je treba varčevati takrat, ko imate denar, se boste vrteli v začaranem krogu zapravljanja in pomanjkanja, ki močno načenja vaše psihično stanje. Različnih finančnih vlaganj in tveganj se vzdržite predvsem februarja, julija in oktobra. Še zlasti julija, med počitnicami, pazite, da ne boste pretirano zapravljivi. Na delovnem področju se bo obseg vaših dolžnosti v novem letu še povečal. Če ste zaposleni, boste morda morali obiskovati dodatne izobraževalne ure, če boste hoteli doseči želeno delovno mesto in boljo plačo. Vsekakor imate lepo priložnost, da napredujete, a boste za to morali žrtvovati nekaj zasebnega časa.

Letni horoskop Ribi 2020 POČUTJE

Čeprav vam bo v prvi polovici leta primanjkovalo energije, boste nove moči pridobili iz pogumnih življenjskih odločitev, ki jih boste sprejeli. Prej se boste rešili destruktivnih občutij samopomilovanja, kesanja in zamere, lažje boste zakorakali v nov dan. Avgusta in septembra bo vaše počutje na višku, zato ta čas izkoristite za počitnice in zabave, pa tudi za načrtovanje novih poslovnih podvigov. Številne ribe bodo v novem letu poskrbele za aktivnejši vsakdanjik. Če ste v prvem polletju pridobili nekaj kilogramov, jih boste v drugi polovici leta z aktivnejšim preživljanjem prostega časa brez težav izgubili. Priporočamo vam čim več sprostitve.

Priporočilo ZA LETO 2020

Manj časa boste imeli za razmišljanje o negativnih stvareh  in se raje osredotočite na to, kako učinkovito opraviti svoje delo.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

5 in 9

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Križ

KAMEN SREČE 2020

Citrin

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja