Letni horoskop Škorpijon 2020

By | 24/07/2019

horoskop škorpijon 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Ostanite potrpežljivi in marljivo opravljajte svoje naloge. 

Letni horoskop Škorpijon 2020 LJUBEZEN

Samski Škorpijoni: vse kaže, da bodo v novem letu imela prednost druga področja. To pa lahko pomeni, da vas bo ljubezen zadela povsem nepričakovano. Ljubezen z osebo iz tujine ni izključena. S tem povezano prilagajanje bo močno spremenilo vaše življenje, sploh če se bosta odločila za resnejši odnos. Zelo možno je, da se boste še pred koncem leta preselili v tujino. November bo dober mesec za novosti v svežih partnerstvih, pa tudi priložnost za nove ljubezenske zveze.

Vezani Škorpijoni:  tudi na tem področju boste odločnejši in samozavestnejši ali pa je čas, da to postanete. Če imate dovolj obljub ali opravičil ljubljene osebe, boste morali sami dati pobudo za spremembe v vajinem odnosu. In če boste uvideli, da se partner ni pripravljen prilagajati ali ustreči vašim željam, vam preostane le eno: da odidete in začnete znova. Če ste do zdaj odlašali in slepo verjeli, boste v novem letu imeli še zadnjo priložnost, da naredite tako, kot je dobro in prav za vas. Kdo ve, morda boste s tem tudi svojemu bivšemu partnerju dali priložnost, da spremeni sebe in svoje življenje. Vsega tega ne jemljite kot tragedijo, temveč kot priložnost za oba. Pri tem je treba pripomniti, da se boste številni škorpijoni odločili partnerstvo končati zaradi nove ljubezni. Če ste v zadovoljivem odnosu, se pripravite na nekaj skupnih izzivov.

Letni horoskop Škorpijon 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Na poklicnem področju je vse odvisno od vaših želja in ambicij: več jih imate, bolj se boste pripravljeni potruditi. Tudi tisti škorpijoni, ki želite ostati v ozadju in zgolj opravljati svoje skromno delo, se boste znašli v precepu, ko boste dobili ponudbo, da izboljšate svoj službeni in finančni položaj. Boste sprejeli novo ponudbo in s tem v svoje življenje vnesli spremembo ali se boste odrekli priložnosti za rast in napredek? Odločitev je vaša. Po drugi strani bodo morda službena potovanja tista, ki vas bodo v prvi polovici leta pripeljala do novih spoznanj. Če s svojim dosedanjim poklicem ali delom niste zadovoljni, boste imeli v drugi polovici leta idealno priložnost, da se posvetite novim zanimanjem in novim službam. Finančno področje bo zmerno in brez posebnih vzponov ali padcev.

Letni horoskop Škorpijon 2020 POČUTJE

Zelo možne so določene zdravstvene težave, zaradi katerih bi lahko začasno obležali v postelji ali ne bi bili sposobni opravljati svojega dela. Dobro bi bilo, če bi se preventivno čim prej odpravili na pregled k zdravniku. Možno je tudi, da boste morali skrbeti za nekoga drugega, po vsej verjetnosti bližnjega sorodnika, ki je bolan ali nemočen. To vas bo čustveno in telesno precej izželo. Od avgusta boste v sebi začutili več energije, zato boste tudi bolje razpoloženi in pripravljeni na jesenske poslovne napore, ki zagotovo prihajajo. Priporočamo vam tudi več gibanja in ohranjanja kondicije.

Priporočilo ZA LETO 2020

Zaupajte vase in v svoje sposobnosti ter si vsak dan posebej s trdim in dobrim delom dokažite, kaj vse zmorete

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

6 in 9

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Sonce

KAMEN SREČE 2020

Akvamarin

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja