Letni horoskop Strelec 2020

By | 24/07/2019

horoskop strelec za vas

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Pred vami je mirno leto, v katerem boste lahko dali duška svoji ustvarjalnosti in se ozirali k duhovnemu izobraževanju.

Letni horoskop Strelec 2020 LJUBEZEN

Samski Strelci: o trdnem ljubezenskem odnosu ne boste razmišljali. Osredotočali se boste le na bežne ljubezenske zveze, še bolj pa na prijateljske simpatije, ki vam bodo ponujale dolge in zaupne pogovore ter prisrčna druženja.

Vezani Strelci: čeprav se vam zdi, da ste na področju ljubezni doživeli že vse, kar ste lahko, vse kaže, da boste letos priča določenim nepredvidljivim dogodkom. Če ste v partnerstvu, bosta v tem letu izredno pomembna medsebojna prilagodljivost in zaupanje. Če ljubljeno osebo zanemarjate oziroma ji ne dajete dovolj pozornosti in zadovoljstva, po katerem hrepeni, vas lahko v prvi polovici leta preseneti z novico o tem, da je spoznala drugo osebo. Takšen ljubezenski trikotnik bi vas lahko zelo presenetil in zelo možno je, da boste šele takrat, ko bo prepozno, spoznali, kaj ste izgubili. Da se to ne bi zgodilo, raje prisluhnite željam ljubljene osebe in ji poskušajte ustreči. Bodite pozorni na majhne znake, ki nakazujejo njeno nezadovoljstvo.

Letni horoskop Strelec 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

V novem letu bo izredno pomembno navezati pristnejše stike s kolektivom, zato so skupinska sodelovanja še toliko bolj izražena. Če ste v nadrejenem položaju, boste morda pod okrilje vzeli novo in še neizkušeno osebo, ki bo z veseljem sprejela vaše mentorstvo in vodstvo. Vajino sodelovanje vas bo večinoma navdajalo z velikim zadovoljstvom, res pa je, da bo zahtevalo veliko vašega časa in energije. Na finančnem področju se nakazujejo večji nakupi, a je zelo možno, da so vaše odločitve v tej smeri še prezgodnje in bi bilo bolje počakati še kako leto ali dve.

Letni horoskop Strelec 2020 POČUTJE

V novem letu boste bolj prisluhnili sebi in svojemu telesu. Shujševalne kure niso izključene predvsem za tiste, ki se že od prej spopadajo z določenimi zdravstvenimi težavami. Če prej niste naredili ničesar, da bi izboljšali svoje stanje. Septembra in oktobra bo vaše počutje na višku. Če si dopusta niste privoščili že junija, bo jesensko obdobje zelo primerno za daljše počitnikovanje. Bodite zelo pozorni pri bežnih intimnih odnosih in poskrbite za zaščito. Možne so namreč neljube posledice, ki bi vam lahko precej zagrenile življenje.

Priporočilo ZA LETO 2020

Leto sproščenosti in novosti. Dovolite si samo, da  verjamete vase, naj vas ne zanima kaj drugi govorijo, da vam ne uničijo sanj.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

4 in 7

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Štiripersna deteljica

KAMEN SREČE 2020

Ametist

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja