Letni horoskop Tehtnica 2020

By | 24/07/2019

horoskop tehtnica 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Samo od vas je odvisno, česa se boste lotili in kako uspešni boste v novem letu.

Letni horoskop Tehtnica 2020 LJUBEZEN

Samski: na srčnem področju boste drzni in željni sprememb. Pridobili boste samozavest in lažje uveljavljali svoje želje. Če ste samski, boste po vsej verjetnosti v večji dilemi v zvezi z nekim odnosom, ki ga boste v prvi polovici leta imeli le za bežno avanturo, a se bo sčasoma pokazalo, da do osebe čutite veliko več, kot ste si pripravljeni priznati. Sprva se vam bo zdelo, da vam odločitve uhajajo iz rok in da ste le žrtev nekakšnih usodnih okoliščin. Bolje bi bilo sprejeti odgovornost in se zavedati, da je včasih dobro, če vas kdo vrže v vodo in sami splavate, saj vam lahko takšna tveganja v ljubezni podarijo trajno in zdravo ljubezensko srečo.

Vezani: če menite, da ste si izbrali napačnega partnerja, je pomembno sprejeti dejstvo, da tehtnice zelo slabo prenašajo ljudi, ki jim kažejo ogledalo in jih opozarjajo na njihove slabe plati. Če ste v partnerstvu trenutno na tej stopnji, bi bilo dobro prebroditi tovrstne težave z iskrenim pogovorom. Če ste v trdnem razmerju, bosta s partnerjem izredno aktivno uresničevala skupne načrte in se v prostem času več družila. Če imata skupni hobi, vaju bo ta še bolj zbližal. Edine možne težave, ki sta jih morda imela tudi v prejšnjem letu, so povezane s finančno varnostjo, zato se posvetita tej težavi.

Letni horoskop Tehtnica 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Na hitro boste hoteli doseči vse, zato boste novo leto v službi začeli zelo aktivno. Pri tem boste izkoriščali zelo veliko svoje energije in energije drugih, zato se pripravite na precej intenzivno in napeto obdobje. Januarja in februarja se vam bo zdelo, da kljub vašim naporom niste deležni posebnega napredka. Vse to se bo spremenilo že marca, ko bo skupaj s pomladjo prišel tudi prvi večji prodor na poslovnem parketu. Sodelovanja v skupini vam v prvem polletju ne priporočamo, sploh če morate sodelovati z osebo, ki vam ni preveč pri srcu. Če so metode dela drugih povsem drugačne od vaših, se boste težko prilagajali in sprejemali kompromise, saj boste prepričani, da je vaša pot boljša. Pri financah boste prav tako neučakani.

Letni horoskop Tehtnica 2020 POČUTJE

V tem letu je možnih več epizod z glavoboli, zato pijte veliko vode in se čim več sprehajajte na svežem zraku. Redno jemljite prehranske dodatke, od vitaminov do mineralov, ki jih vaše telo potrebuje za optimalno delovanje. Če imate kronične zdravstvene težave, v prvi polovici leta poskrbite zase in s preventivnimi ukrepi zatrite morebitne bolezni. Čeprav se boste veliko bolje počutili, obstaja nevarnost, da boste zanemarili svoje telo v prepričanju, da je z vami vse v redu. To pa se vam lahko maščuje.

Priporočilo ZA LETO 2020

Zaživite odgovornejše življenje. Prej ko se boste sprijaznili s tem, da morate odrasti, boljše bo za vas.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

6 in 8

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Horusovo oko

KAMEN SREČE 2020

Granat

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja