Letni horoskop Vodnar 2020

By | 24/07/2019

horoskop vodnar 2020

Jasnovidka za vas – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

V novem letu boste imeli vse možnosti za napredek na področju kariere, a je zelo veliko odvisno od vas samih.

Letni horoskop Vodnar 2020 LJUBEZEN

Samski Vodnarji: boste imeli marca izredno dobro priložnost za novo ljubezen. Ta se bo po vsej verjetnosti rodila že prej, a boste šele zdaj imeli priložnost, da osvojite osebo, ki vam je všeč. Zelo možno je, da gre za nekoga, ki je veliko starejši ali mlajši od vas, morda pa je na avtoritativnem položaju in je bilo vajino poznanstvo pred tem le prijateljske narave. Ko bo ljubezen zacvetela, boste težko ustavili eksplozijo čustev, ki se bo razbohotila v vas, vaša prednost pa bo v tem, da boste do takrat ljubljeno osebo že dobro spoznali in da bosta zgradila medsebojno zaupanje. Pred vami je romantična pomlad, ki se lahko nadaljuje tudi pozneje.

Vezani Vodnarji: partnerstva se bodo znašla v krizi zaradi vašega pomanjkanja časa. Ker boste izjemno zaposleni na poslovnem področju, boste partnerja zelo zanemarili. Če se izogibate soočenju, polne očitkov na vaš račun, se morate zavedati, da se bo nezadovoljstvo le stopnjevalo. Če imate s partnerjem družino, je še toliko bolj pomembno, da se aktivno vključujete v družinski vsakdan in prevzamete svoj del odgovornosti. Partnerja letos obvezno peljite na romantične počitnice. Če ne prej, bo novembra ali decembra zelo primeren čas za skupna intimna druženja.

Letni horoskop Vodnar 2020 POSLOVNOST IN FINANCE

Če imate službo in si želite izboljšati svoj položaj, bodo dejanja govorila sama zase. Namesto besednega izpostavljanja vam zato priporočamo trdo in marljivo delo, sprejemanje novih odgovornosti in poslušanje šefovih navodil. Takšno rutinsko delovanje vam bo prineslo največ možnosti za napredovanje. Če opravljate samostojno poslovno dejavnost, potem se boste morali bolj kot k rutini zatekati k iznajdljivosti in intuitivnim odločitvam. Pri tem bo predvsem pomembno sodelovanje z drugimi in iskanje novih partnerjev. Veliko svojega družabnega časa boste namenili za nova poslovna poznanstva, od katerih lahko veliko pričakujete. Na finančnem področju pričakujte zmeren napredek. K posebnim tveganjem letos ne boste nagnjeni.

Letni horoskop Vodnar 2020 POČUTJE

Pred vami je fizično zelo naporno leto, zato je nujno, da sproti polnite izpraznjene baterije in si vzamete več časa za telesno kondicijo. Jutranji tek ali sprehod vas bo poživil in pripravil na naporen dan. Obvezno je tudi jemanje dodatkov k prehrani. Večjo pozornost posvetite prehrani, saj so možne težave s prebavili. Predvsem v prvi polovici leta boste nagnjeni k težavam z želodcem, ki bodo posledica stresa in skrbi. Zaščitite kožo pred sončnimi žarki, ki so tudi spomladi izredno močni. V drugi polovici leta več pozornosti namenite telovadbi in prekrvavitvi telesa. Poleti so možni prehladi in vnetja. Pazite predvsem na grlo in ušesa.

Priporočilo ZA LETO 2020

Dovolite si, da boste končno vi tisti, ki boste na prvem mestu, tako boste veliko lažje zadovoljevali svoje potrebe in uresničevali svoje želje.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2020

3 in 7

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2020

Luna

KAMEN SREČE 2020

Mesečev kamen

Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.

Nazaj na astrološka znamenja za horoskop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja