Letni horoskop Bik 2022

By | 02/05/2021
horoskop bik 2022

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s službo, denarjem, ljubeznijio in še marsičem drugim me kontaktirajte. Dobra jasnovidka čakam na vas. Vem, da me potrebujete in zato sem tukaj za vas.

Letni horoskop Bik 2022 LJUBEZEN

Biki bodo v letu 2022 živeli predvsem to, kar se dogaja v njih. Osebni razvoj bo pomenil veliko pozitivnih sprememb v njihovem življenju. Zahvaljujoč priložnostim in občutku notranje moči bodo Biki imeli občutek, da lahko dosežejo vrh svojih sposobnosti. Vsako srečanje, vsak pogovor bo priložnost za spoznavanje popolnoma nove, zanimive osebe. Vsaka zveza pa lahko prinese dobiček, ki se bo skoraj sam pomnožil. Biki bi morali biti previdni. Prepričani v svoje sposobnosti in zaupanje v vse ljudi, ki jih srečate, lahko prinese nepričakovane in neželene rezultate. Zato je treba poskrbeti za lastno čustveno in materialno varnost. Leto 2022 bo za številne Bike leto odprtja za nova poznanstva. Samozavest in zavedanje svojih potreb se bosta obrestovala v obliki privlačnosti nasprotnega spola. Tudi spolno življenje Bika v letu 2022 bo veliko bogatejše kot leto prej. Naslednjih 12 mesecev, zlasti obdobje od avgusta do konca oktobra, je pravi trenutek za daljše potovanje. To je lahko ne le velika dogodivščina, ampak tudi odlična priložnost, da pokopljete vse demone preteklosti in dolgotrajne stare težave.

Letni horoskop Bik 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Leto 2022 ne bo prineslo Bikom posebnih sprememb v poklicnem življenju. Osredotočenost na svojo notranjost in astralne izkušnje na začetku ne bo vplivala na vaše delo. Vendar ne smete pozabiti, da mora vse imeti svoj kraj in čas. Biki morajo najti pravo ravnovesje med iskanjem notranjega miru in vsakdanjim življenjem. Prav tako se je treba spomniti, da bo notranji razvoj še vedno vplival na okolje. Biki bodo postali bolj odprti in pripravljeni poiskati in ponuditi podporo. Posledično se lahko v poklicnem življenju pojavijo nove priložnosti, številni privlačni odnosi in potencialno daljnosežne poslovne odločitve. Zvezde pa Biku neposredno ne sporočajo, kako naprej. Tu tudi ni posebne podpore ali negativnega vpliva. Ljudje, rojeni pod znamenjem Bika, bi morali zato zaupati svoji intuiciji in slediti glasu, ki prihaja od njih. Zahvaljujoč občutku usklajenosti s samim seboj bo mogoče doseči ne samo notranjo harmonijo, temveč tudi poklicni uspeh.

Letni horoskop Bik 2022 POČUTJE

Naslednjih 12 mesecev bo obdobje miru za zdravje Bikov in odsotnost dramatičnih dogodkov. Dobro se bodo počutili v svojem telesu in  v sebi. Spremembe v njihovem notranjem življenju jim bo omogočilo, da se izognejo nepotrebnemu stresu. Zahvaljujoč temu bodo Biki svet videli v nekoliko drugačnih barvah kot prej. Vse bo postalo bolj jasno. Malenkosti ne bodo več ovirale vašega vsakdanjega življenja. Zahvaljujoč tej umirjenosti lahko biki v 2022 na svoje zdravje gledajo z zaupanjem. Biki bodo v naslednjih 12 mesecih lahko računali na poseben vpliv zvezd, kar bo okrepilo njihovo intelektualno kondicijo. Poleg notranjega občutka, da si je treba pridobiti povsem nove izkušnje in znanje, bo um Bika skorajda na višku. Zato je dobro, da ta čas izkoristite za širjenje obzorij. Vadba in zdrava prehrana bo  Biku prinesla zelo dobre rezultate. Poleg tega se bo stanje, pridobljeno v tem obdobju, na  dolgo obrestovalo.

Priporočilo ZA LETO 2022

Za ljudi, rojene pod znamenjem Bika, bo leto 2022 obdobje miru in pozitivnih izkušenj. Čeprav bo seveda treba premagati manjše ovire ali izzive, bodo Biki zaradi močnega vpliva Lune lahko vse obrnili sebi v prid. Prav moč tega planeta vam bo omogočila, da povečate vitalnost in  prebudite energijo, zahvaljujoč kateri boste preprosto »želeli leteti« Ne glede na to, kako močan je Lunin vpliv na določeno osebo, bo vsak, ki se je rodil pod znamenjem Bika, od njega čutil jasno podporo. To pa ne pomeni, da je vse mogoče preložiti na višje sile in počakati, da se določena vprašanja rešijo sama. Biki bi morali vzeti stvari v svoje roke in narediti vse, kar je v njihovi moči, da bi dosegli svoj cilj. S podporo lune se bodo prizadevanja podvojila in sanje bodo postale resnični cilji.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

9 in 17

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Križ

KAMEN SREČE 2022

Ametist

Nazaj na horoskop Bik Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.