Letni horoskop Devica 2022

By | 02/05/2021
horoskop devica 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. Če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Devica 2022 LJUBEZEN

Device, ki so si že ustvarile družino, lahko računajo na to, da se bo v obdobju od začetka leta do decembra vse razvijalo po načrtih. Možno je, da se bo veliko ljudi, rojenih pod tem znakom, preselilo v večje stanovanje ali se celo preselilo v hišo. Gotovo pa je, da bo Device zajela sprememba doma. Za rojene v znamenju Device, ki si še niso ustvarili družine, bo leto 2022 prineslo veliko priložnosti za romantično navdušenje. Samske device lahko čutijo edinstveno potrebo po bližini, kar pa bo na hitro težko dobiti. Veliko previdnosti naj velja.

Letni horoskop Devica 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Čeprav bo pozornost Device leta 2022 usmerjena predvsem v domače in družinsko življenje, bo to tudi čas, ko bo na voljo kar nekaj priložnosti za poklicni razvoj. Ljudje, rojeni pod tem znakom, se bodo v svojem okolju počutili dovolj stabilno, da bodo prišli do idej, da bi odprli svoje podjetje ali se začeli učiti v povsem novi smeri. Še posebej tiste device, ki so se doslej močno ukvarjale s svojimi hobiji, lahko računajo na to, da jim bo leto 2022 omogočilo, da svojo strast spremenijo v nov vir dohodka. Zaposleni so lahko mirni glede svojega poklicnega položaja. Čeprav je težko navesti jasno sliko, ki bi lahko kar koli izboljšale v tem prostoru, hkrati pa tudi ni znakov, ki bi lahko nakazovali negativne dogodke.

Letni horoskop Devica 2022 POČUTJE

Pozitivna energija zvezd, ki bo vplivala na čustveno življenje, se bo odražala tudi v okviru njihovega zdravja. Razumevanje z najbližjimi, občutek bližine in posledični notranji občutek, da gredo v pravo smer, bo privedlo do boljšega zdravja. Čeprav se device leta 2022 ne bodo mogle pritoževati nad svojim zdravstvenim stanjem, ni dvoma, da bo morda treba skrbeti še bolj za  zdravje. Čustveno in družinsko življenje, ki porablja vedno več časa in energije, je lahko naporno in utrujajoče. Vendar bodo to le občasni primeri.

Priporočilo ZA LETO 2022

Leto 2022 bo ljudem, rojenim v znamenju Device, prineslo izjemno obdobje v življenju. Morda ne bo izredno dinamičen čas, zagotovo pa se bodo zgodili dogodki, ki lahko z zahtevami truda gospe Device in z uporabo njihovih najboljših lastnosti prinesejo oprijemljive koristi. Ne gre za nekatere modne besedne zveze, temveč za dejanske, konkretne odločitve in učinke. Device bodo doživele izjemno močan vpliv Merkurja, kar bo zahtevalo podvojitev njihovih prizadevanj za vsakdanje stiske. Od januarja do 20. aprila bodo Device primorane trdo delati za dosego svojih ciljev. Končni učinek pa bo točno tak, kot je bil pričakovan. Tak začetek leta bo zadeval predvsem tiste device, ki so prejšnje leto zaključile z veliko spremembo v svojem življenju. Vendar brez panike, zahvaljujoč vplivu Merkurja, bo delo postalo užitek. Če pa ste samozaposleni, vas v tem obdobju ne čaka nič posebnega. Od sredine pomladi bo Devica hodila, polnila akumulatorje pozitivne energije. Kdor na svoji poti sreča Devico, ne bo le začutil avre, ki izvira iz nje, temveč se bo tudi napolnil z energijo.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

2 in 9

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Fatimina dlan

KAMEN SREČE 2022

Ahat

Nazaj na horoskop Devica Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.