Letni horoskop Dvojčka 2022

By | 02/05/2021
horoskop dvojčka 2022

Za vsa vaša vprašanja okoli vaše prihodnosti, vas vabim, da me obiščete na strani za vedeževanje in me pokličete. Z vso resnostjo se bom spustila v vašo prihodnost in vam povedala odgovore, ki jih iščete. Verjamem, da lahko dobite najboljše odgovore.

Letni horoskop Dvojčka 2022 LJUBEZEN

Za Dvojčke bo leto 2022 zaznamovalo burno družabno-ljubezensko življenje. Vse se bo vrtelo okoli odnosov. To bo vplivalo tako na samske Dvojčke kot na tiste, ki so že v zvezi. Vendar to ni le pozitiven učinek. Še posebej za zvezo Dvojčka je to lahko čas preizkušnje. Tisti, ki so šibki-odnosi, morda ne bodo preživeli leta 2022. Vendar bodo odnosi, ki temeljijo na resničnih čustvih, prejeli dodaten odmerek energije in moči, da bodo šli skupaj še dlje. Samski dvojčki lahko od leta 2022 pričakujejo veliko pozitivnih čustev. Priložnosti za nove zveze bodo skoraj na vsakem koraku. Še več, tudi v razmerju bo mogoče istočasno imeti romance. Obstajajo pa lahko tveganja, da bodo dvojčki našli partnerje, ki jim je veliko bolj mar kot za njihov odnos do lastnega občutka svobode in pripravljenosti za igro. Takšne situacije lahko pri nadaljnjih dejanjih povzročijo občutek nelagodja. Občasno bodo dvojčki tovrstna čustvena stanja doživljali od januarja do septembra.

Letni horoskop Dvojčka 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Delali ste brez odmora lani in počasi pozabljali, kaj je veselje do prostega časa ali celo malo sladke lenobe. Naravni rezultat takšnega stanja je neke vrste poklicna izgorelost. Morda ste izgubili vero v to, kar počnete, in svoje delo obravnavate le kot vir dohodka in neprijetno dolžnost. V tem letu se boste naučili uravnotežiti tisto, kar je potrebno in tisto, kar je veselo, pogosto pa ta dva vidika kombinirate v eni dejavnosti. Spoznali boste, da vam lahko pomagajo drugi in da to ni znak vaše šibkosti. Ponovno boste pridobili svoje družabno življenje, v zadnjih mesecih zanemarjeno. Vaše ambicije se ne bodo zmanjšale, dali jim boste le resnično, manj vratolomno obliko. Pomembno je tudi, da se vaš ustvarjalni potencial poveča. Spremlja vas planet, ki zagotavlja izboljšanje vašega materialnega stanja. Doslej ste se osredotočali le na najpomembnejše potrebe, ne da bi razmišljali o ekstravagantnih stroških. Slaba leta so vas naučila varčevanja in, ne bojte se tega izkoristiti. Ne pozabite, da je poraba denarja za učenje dragocena naložba, ki se vam bo zagotovo splačala v prihodnosti. Zdaj vam lahko družabna srečanja prinesejo veliko veselja – na njih pridobite sposobnost pridobivanja konstruktivnega znanja in izkušenj.

Letni horoskop Dvojčka 2022 POČUTJE

Leto vam bo zdravstveno precej naklonjeno. Če se pojavi resnejša bolezen, bo to verjetno znak, da ste se preveč oddaljili od sebe in svojega življenjskega načrta. V tem primeru poskusite razumeti, kaj vam pove bolezen – njen namen je, da vas zbudi ali da naredite oster obrat. Poleg tega, tudi če imate težavo, jo je mogoče enostavno rešiti, dokler iščete smisel. Vendar pa bo večina dvojčkov uživala dobro splošno zdravje. Veliko bo odvisno tudi od vašega čustvenega stanja odvisno, zato ne pretiravajte z čustvi. Možnost pa da se v nekem obdobju pojavi težava z grlom. Vendar pa  bo to prehodno obdobje, ki bo hitro minilo.

Priporočilo ZA LETO 2022

Za predstavnike znaka Dvojčka bo leto 2022 precej uspešno. To bo čas številnih dinamičnih, pogosto težkih, a navsezadnje pozitivnih življenjskih sprememb. Glavni vir teh sprememb bo Merkur. Močan vpliv tega planeta bo Dvojčkom dal neizčrpen vir energije, hkrati pa jim bo pomagal premagati vse izzive, s katerimi se srečujejo. Še posebej na profesionalnem področju lahko pričakujete pozitivne novice. Medtem ko bodo Dvojčki na splošno lahko leto 2022 povzeli z zadovoljstvom, lahko v vsakdanjem življenju zavidljivi ljudje  prihajajo na planu in pride do manjših ovir in slabih besed.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

15 in 23

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Štiri peresna deteljica

KAMEN SREČE 2022

Citrin

Nazaj na horoskop Dvojčka Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.