Letni horoskop Kozorog 2022

By | 02/05/2021
letni horoskop kozorog 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Kozorog 2022 LJUBEZEN

Pred neporočenimi Kozorogi je leto 2022, tudi  čas novega začetka in pojava težko pričakovanih občutkov. Hkrati je to lahko tudi trenutek, ko se stari odnosi dvignejo na višjo raven in postanejo začetek nečesa čudovitega. Kozorogi, pazljivo se morate ozreti in zavrniti negativno držo in pesimizem. Ljudje, rojeni v znamenju Kozoroga, ki ostajajo v stalnih odnosih, lahko v svoji zvezi čutijo nekakšno renesanso. Višje sile bodo okrepile vezi med partnerji. Kozoroge bi morali razumeti, da je leto 2022  čas, da opustite potrebo po nadzoru vsega okoli sebe. Kozorogi bi se morali predati neznanemu in naj jih ponesejo občutki. To bo priložnost ne le, da naredite nekaj dobrih del, ampak predvsem, da globlje spoznate sebe in svoja čustva.

Letni horoskop Kozorog 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

V zadnjih letih sta na vaše znamenje vplivala Pluton in Saturn, kar vam je dalo veliko ambicij in ustvarjalnosti. Prihajajoče leto je nekakšen povzetek tega, za kar ste delali. Vendar najbolje veste, da uživate v trudu. Saturn, ki vlada vašemu horoskopu, poudarja vlogo skupine in radodarnost. Lahko sklepamo, da bo vaša motivacija večja, čim več vas bo ljudi podprlo. Ne pozabite, da ste lahko individualist in hkrati delate v skupini – če pomagate drugim, to nikakor ne zmanjša vaše vrednosti. Ne zanemarjajte svojega družbenega ali osebnega življenja. Zlasti Februarja, se izogibajte večjim stroškom. Dobra energija bo jasno vidna v vašem poklicnem vidiku. Osredotočite se na svoje cilje in jim sledite – nobena ovira vam ne bi smela resno ogrožati.  Vaš vodilni planet, vam povečuje ambicije. Če konstruktivno izkoristite njegov vpliv, lahko z veseljem dokončate tudi najzahtevnejše in najbolj zapletene projekte.

Letni horoskop Kozorog 2022 POČUTJE

Naslednjih dvanajst mesecev bo obdobje za kozorogovo zdravje, ko se lahko pojavijo večje spremembe.  Vse pa bo odvisno od samih Kozorogov. Zahvaljujoč naklonjenosti zvezd je mogoče začeti povsem novo, boljše obdobje. Idealen čas bo, da se več ukvarjate s telesno dejavnostjo, spremenite prehranjevalne navade ali opustite poživila. Zaradi moči značaja samih Kozorogov in njihove moči bo mogoče skozi veliko teh težkih nalog iti brez preveč težav. Leto 2022 bo za Kozoroga obdobje, ko bo želel nekaj več. Vključno s seboj. Mnogi ljudje, rojeni pod tem znakom, se lahko že v prvih dneh novega leta postavijo pred ogledalo in se odločijo, da je treba nekaj spremeniti. Vse, kar morate storiti, je sprejeti izziv. Izgubiti nekaj nepotrebnih kilogramov, plavati  ali se celo odreči sladkarijam.

Priporočilo ZA LETO 2022

Za Kozoroge se prihodnjih dvanajst mesecev obeta izjemno nestabilen čas, vendar ne brez zabave. Jasna je tudi delitev leta 2022 na pet obdobij. Zvezde kažejo, da bo šlo za sinusni val, v katerem bodo dinamični in izčrpni meseci premešani s časi umirjenosti in monotonostjo. Zahvaljujoč temu se bo ohranilo enako razmerje med dobrimi in slabimi dogodki in Kozorogi se ne bodo mogli pritoževati nad pomanjkanjem močnih čustev.  Lahko celo rečem, da bo prva četrtina za Kozoroga dolgočasna. To pa ne pomeni, da bo to negativni čas, ampak le monoton. Kozorogi zato v začetku leta 2022 ne bi smeli načrtovati večjih zadev. Poleg tega bo ljubezensko življenje Kozoroga zahtevalo pozornost. Zadržati mora svoje poželenje, sicer lahko zaide v resne težave.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

11 in 22

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Sonce

KAMEN SREČE 2022

Črni turmalin

Nazaj na horoskop Kozorog Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.